• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Çanakkale 18 °C

Cezaevi Çalışanlarına En Güzel Hediye

Cezaevi Çalışanlarına En Güzel Hediye
Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Çelik Kardeşler bu kez Cezaevi çalışanları ve ailelerini doyasıya eğlendirdi, çekilişle hediyeler dağıttı

CEZAEVİ ÇALIŞANLARINA EN GÜZEL HEDİYE

Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Çelik Kardeşler bu kez Cezaevi çalışanları ve ailelerini doyasıya eğlendirdi, çekilişle hediyeler dağıttı. Aliağa ceza infaz kurumları kampüsü sosyal tesislerinde gerçekleşen ‘Yaza Merhaba Şenliği’ne cezaevi müdürleri, çalışanları ve aileleri katıldı.

Çelik Kardeşler Alışveriş Merkezi tarafından cezaevi çalışanları ve ailelerine destek ve motivasyon amacıyla düzenlenen ‘Yaza Merhaba Şenliği’ renkli görüntülere sahne oldu. Gece geç saatlere kadar süren eğlence programı ve çekişler sayesinde cezaevi çalışanları ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Komedi dans üçlüsü grubunun eğlenceli sahne gösterisi katılımcıları kahkahaya boğdu. Komedi dans üçlüsüne özellikle çocukların ilgisi büyük oldu. Komedi dans üçlüsünün ardından sahneye çıkan şarkıcı Onur özel unutulmaz bir gece yaşattı. Şenliğe katılanlar Onur Özel’in şarkıları eşliğinde halaylar çekti, yöre oyunlarını oynadı. Çelik kardeşler yönetim kurulu başkanı Murat Sarıçelik, başkan yardımcısı Şeref Sarıçelik ve yönetim kurulu üyesi Yılmaz Sarıçelik kardeşler babaları Eşref Sarıçelik ile birlikte halay çektiler.

YÜZDE 15 İNDİRİM ÇEKİ VE BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER

Şenliğe katılan herkese Çelik Kardeşler alışveriş merkezi Aliağa ve Bergama şubelerinde geçerli yüzde 15 indirim çeki dağıtıldı.  Öte yandan birbirinden güzel onlarca hediye de çekilişle sahiplerini buldu. Çekiliş sırasında büyük heyecan yaşandı.

Çekilişle dağıtılan hediyeler şu şekilde; 1 adet Vestel marka çamaşır makinesi, 1 adet Arzum marka ütü, 1 adet Braun Blander, 1 adet Vestel tablet, 1 adet Sonny marka kahve makinası, Taç Pike nevresim takımı, GNC bayan çanta,Hotpoint mikser, Merinos battaniye

CEZAEVİ MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

Aliağa ceza infaz kurumu müdürü Halis Orhan düzenledikleri şenlik için Çelik Kardeşlere teşekkür etti. Orhan konuşmasında şunları dile getirdi, “Neşeli ve sıcak bir ortamda bir araya gelebilmek için bu güzel geceyi düzenledik. Sizleri böyle güzel bir ortamda görmek bizleri de çok mutlu etti. Umarım bu gibi ortamlarda sürekli bir araya geliriz. Bizi burada buluşturan, bu güzel gecenin düzenlenmesini sağlamak için maddi manevi hiçbir desteğini esirgemeyen Çelik Kardeşler mağazalarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

DÜNYA MARKALARINI TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİREN TEK MARKAYIZ

Çelik Kardeşler mağazaları adına konuşma yapan yönetim kurulu başkan yardımcısı Şeref Sarıçelik cezaevi çalışanlarına ve ailelerine seslenerek, “Bizi bu güzel gecede yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Umarım bu gece hepiniz için güzel bir motivasyon sağlamıştır” dedi.

Çelik kardeşler mağazaları ile ilgili bilgi veren Sarıçelik, “Çelik Kardeşler 1998 yılında 3 kardeş tarafından kurulan bir aile şirketidir. Ege bölgesinde 16 şubemiz var. Bu mağazalarımızda 400 kişiyi istihdam ediyoruz. 500 bin müşterisi bulunan şirketimiz peşin ve kredi kartı ile ödeme imkanı olmayan vatandaşlarımızı kredi kartsız, elden taksit imkanı tanıyor. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. 2015 yılından beri sloganımız Yüzde 100 müşteri memnuniyeti. Müşterilerimize kaliteli, güvenilir ve yenilikçi bir anlayışla hizmet veriyoruz. Kaliteden hiçbir zaman ödün vermiyoruz. Dünya markalarını tek çatı altında birleştiren tek firmayız” dedi.

SAHNEDE PASTA KESTİLER

Şeref Sarıçelik, konuşmasının ardından Aliağa mağazası çalışanlarını sahneye davet etti. Çelik Kardeşler Mağazaları yönetim kurulu ve Aliağa şubesi çalışanları toplu fotoğraf çektirip sahnede pasta kestiler. Şeref Sarıçelik çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894