• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

Çandarlı'da Festival Heyecanı

Çandarlı'da Festival Heyecanı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Çandarlı Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl 16.sını 30–31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştiriyor.

KUZEY EGE’DE 16. ÇANDARLI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ HEYECANI
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Çandarlı Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl 16.sını 30–31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştiriyor.
16. Çandarlı Kültür ve Sanat Festivali, ülkemizin en önemli günlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tarihinde görkemli bir açılış töreni ile başlıyor. Zafer Bayramı etkinlik ve gösterileri ile açılışı yapılacak festivalde ünlü sanatçıların sahne almasının yanı sıra Çandarlı Halkını ve Çandarlı’yı Sevenleri birbirinden heyecanlı yarışmalar ve gösteriler bekliyor.

ÇANDARLI’DA ÜNLÜLER GEÇİDİ
İsmail Özkan, sevenleri ile 30 Ağustos akşamı saat: 22:00’de Çandarlı’da bir araya geliyor.
Mustafa Ceceli, hayranları ile 31 Ağustos akşamı saat: 22.00’de Çandarlı’da buluşuyor.
Göksel, sevilen şarkıları ile 1 Eylül akşamı saat:22.00’de Çandarlı’da sahne alıyor.

ÇANDARLI BELEDİYESİ KÖRFEZİNE SAHİP ÇIKIYOR
Çandarlı Belediyesi, denizlerdeki kirliliğin artması ve balık türlerinin azalması dolayısıyla farkındalık programlarına bir yenisini ekleyerek Çandarlı Kültür ve Sanat Festivali’nde “Körfez Sualtı Temizliği” ve “Körfeze Balık Bırakma” etkinliklerini yerel paydaş grupları işbirliğinde düzenliyor.

ÇANDARLI KÖRFEZİNDE OPTİMİSTLER YELKEN AÇIYOR
2010 yılında Çandarlı Belediyesi’nin destekleri ile kurulan Çandarlı Yelken ve Su Sporları Kulübü, Çandarlı Kültür ve Sanat Festivali’nde Yelken Gösterileri düzenliyor. Çandarlı’nın sert rüzgarlarında eğitim alan optimist kursiyer öğrenciler, festivalde hünerlerini sergileyecekler.

FESTİVALE 150.000’İN ÜZERİNDE TURİST BEKLENİYOR
Çandarlı Kültür ve Sanat Festivali, Kuzey Ege’nin en önemli festivalleri arasında gösteriliyor. 15 yıldır aralıksız olarak düzenlenen festival, her yıl daha geniş kitlelere hitap ederek etkisini ve kapsamını arttırıyor. 150.000’in üzerinde turistin beklendiği Çandarlı Kültür ve Sanat Festivali, bu yıl yine Çandarlı Halkını ve Çandarlı’yı Sevenleri büyülemeye hazırlanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894