• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

Bozdoğan Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Uğurladı

Bozdoğan Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Uğurladı
Adnan Menderes Üniversitesi Bozdoğan Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan öğrencilerini

BOZDOĞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNLARINI UĞURLADI

Adnan Menderes Üniversitesi Bozdoğan Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan öğrencilerini, 16 Mayıs 2016 tarihinde Rasim Menteşe Vakfı Konukevi’nde gerçekleştirilen törenle uğurladı.

Törene, Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hayrettin Çetin ve Prof. Dr. Bekir Hakan Köksal, İlçe Emniyet Amiri Vekili Başkomiser Eşref Acar, Onur Konuğu Rasim Menteşe Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Menteşe, öğretim üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Bozdoğan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuran Aysul konuşmalarında, “Edindiğiniz teorik bilgileri deneyime çevirerek, gelişmeye, yeni beceriler kazanmaya açık bireyler olarak kendinizi yetiştirmenizi temenni ediyorum.” diyerek mezun öğrencileri kutladı ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Bilginin ve hatalardan ders almanın önemli olduğunun altını çizen ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca “Temennimiz mezunlarımızın sadece bir mesleğe yerleşmesi değil, aynı zamanda o mesleği layığıyla yapma yetisine de sahip bireyler olarak gerçek dünyaya açılmalarıdır.” diyerek sağlık ve mutluluk dilekleriyle mezunları kutladı.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğrencisi Kazım Alkan, Meslek Yüksekokulu birincisi olurken;  Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğrencisi Sinem Çiğdem Taşdelen, Yüksekokul ikincisi; Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğrencisi Ali Ahmet Çolak, Yüksekokul üçüncüsü olarak teşekkür belgesi ve çeşitli ödüller almaya hak kazandı. Törende, dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi ve hediyeleri verildikten sonra, tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri dağıtıldı. Mezun olan öğrenciler keplerini fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadılar. Tören sonrasında misafirlere Rasim Menteşe Vakfı Konukevi’nde hazırlanan çörek, pide ve lokma ikram edildi. İkramlar sonrasında öğrenciler müzik eşliğinde keyifli bir kutlama ile töreni sonlandırdı. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894