• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 26 °C
  • Balıkesir 18 °C
  • Çanakkale 17 °C
» »

Bölge Halkı Çok Mutlu

Bölge Halkı Çok Mutlu
MANİSA Belediyesi’nin merkeze bağlı köy ve beldelere çöp konteyneri desteğinde bulunması bölge halkı

MANİSA Belediyesi’nin merkeze bağlı köy ve beldelere çöp konteyneri desteğinde bulunması bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı. Manisa Belediyesi’ne hizmetlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, yıllardır görmedikleri desteği gördüklerini ifade etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de belediye gücünü yalnızca halkın menfaatine kullandıklarını belirterek, “Konteyner desteği ile başlattığımız hizmetlerimizi ihtiyaç noktasında devam ettireceğiz. Tüm köye ve belde halkımıza hayırlı olsun” dedi. 

Manisa Belediyesi, merkeze bağlı köy ve beldelerin çöp konteyneri ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. İlk etapta 12 köy ve beldeye teslim edilen 240 adet konteyneri bölge halkı tarafından kullanılmaya başlanılırken, muhtarlar ve vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Selimşahlar Belediyesi, Tepecik, Tilki Süleymaniye, Karayenice, Halıtlı, Kalemli, Sancaklıçeşmebaşı, Yukarı Çobanisa, Karaoğlanlı, Güzelköy, Veziroğlu ve Yeşilköy’e sevki yapılan çöp konteynerleri halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Manisa Belediyesi hizmet araçlarının uzun mesafeler kat ederek, köylerinde ve beldelerinde olmasının kendileri adına sevindirici olduğunu belirten bölge halkı, çöp konteynerlerinin kısa süre içerisinde teslim edilmesiyle rahat ettiklerini belirtti. 

Belediyenin Gücü Her Yerde 

Büyükşehir yasası kapsamında hizmet ağını genişlettiklerini, köy ve beldelerin acil ihtiyaçlarını karşılamaya başladıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çöp konteynerinin bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti. Manisa Belediyesi’nin köy ve beldelere hizmet götürebilecek güçte olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, “Görüşmelerimiz neticesinde gerek köylerimizin gerekse beldelerimizin acil olarak çöp konteynerine ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Hala eski ve çürümüş bidonları kullanan halkımızın mahallesine yakışır, geniş kapasiteli çöp konteynerlerinin sevkini başlattık. Şuanda şantiyemizde hazır bekletilen yaklaşık 2 bin konteyner periyodik aralıklarla dağıtılıyor. Amacımız elbette Manisamız’ın köyleri ve beldelerini düzenli, temiz, sağlıklı hale getirebilmektedir. Manisa Belediyesi olarak elimizden geleni yaparak halkımızın rahat yaşamasını sağlıyoruz. Biz gücümüzü yalnızca halkımızın menfaatine kullanıyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan, herkese adil hizmeti götürmenin çabasındayız” dedi./EGE BASIN GRUBU

 

İzlenme: 7482
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894