• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 10 °C

Birlik Encümen Seçimi

Birlik Encümen Seçimi
Aliağa Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi’nin 2008 yılı Aralık ayı Olağan toplantısı Hükümet Konağı toplantı salonunda yapıldı. 11 gündem maddesiyle toplanan Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi

ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ ENCÜMEN SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

 

 

 

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI 

Aliağa Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi"nin 2008 yılı Aralık ayı Olağan toplantısı Hükümet Konağı toplantı salonunda yapıldı.

11 gündem maddesiyle toplanan Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi olağan toplantısını İlçe Kaymakamı ve Birlik Başkanı Emir Osman Bulgurlu yönetti.

 

 

Toplantının açılışı, Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından Birliğin geçici Divan"ı oluşturuldu.

Gündemin 4. maddesinde Birlik Encümeni seçimleri yapıldı. Seçimlerde Birlik Encümeni"nin oluşturacak olan iki il genel meclis üyesi ve 2 köy muhtarı belirlendi. Yapılan seçimde Birlik Encümen üyeliğine  14 oy alan İl Genel Meclis Üyeleri Kazım Ulaş ve 12 oy alan Mustafa Şengül seçildiler. Encümen aday olan fakat 11 oy almayı başaran Özer Örnek  seçilemedi. muhtarlardan da Şehit kemal köyü muhtarı Mustafa İş, Hacıömerli köyü Muhtarı Sacittin Kocaefe birlik encümen üyesi oldu.

Olağan toplantıda, Encümen seçiminin ardından Meclis Plan Bütçe İhtisas Komisyonu"nu oluşturacak seçimlere geçildi.  Yapılan seçimde;  Karakuzu köyü muhtarı  Mehmet Şen, Uzun Hasanlar Köyü Muhtarı Necati Önal, Horozgediği Muhtarı Kemal Erim,Bahçedere Köyü Muhtarı Halil Şenoğlu, Karaköy Muhtarı Neşat Kara plan bütçe ihtisas komisyonu üyeliğine seçildiler.

Toplantıda konuşan Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu; Aliağa Köylere Hizmet Götürme Birliği"nin Bakanlar Kurulu"nun 3 ocak 1992 tarihli kararıyla kurulduğunu belirterek, Birliğin bu güne kadar önemli hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi.

Kaymakam Bulgurlu,  “ Birliğimiz başta valiliğimiz ve il genel meclisimizin maddi manevi destekleri ile çevre ilçelere kıyasla çok büyük işler yapmışlardır. bu dönemde Köylerimizin büyük bir bölümünde alt yapı sorunu, içme suyu sorunu, yol ve ulaşım sorunu gibi önemli meseleler hızla çözülmüştür.  Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemizde bulunan köylerin sorunları için canla başla çalışan tüm il genel meclis üyesi arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim” Dedi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi birliğin 2009 yılı tahmini bütçesini de 2. milyon 871 bin .440 ytl olarak tespit etti. www.bakircay.com

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894