• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 11 °C
  • Balıkesir 5 °C
  • Çanakkale 9 °C

BERTO’dan Girişimcilere Ziyaret

BERTO’dan Girişimcilere Ziyaret
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Genel Sekreter Gülay Koç, KOSGEB Temsilcisi Yeşim Fidan KOSGEB Girişimcilik Eğitimi sonrası giri
BERTO’DAN GİRİŞİMCİLERE ZİYARET
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Genel Sekreter Gülay Koç, KOSGEB Temsilcisi Yeşim Fidan KOSGEB Girişimcilik Eğitimi sonrası girişimci desteği alarak iş yeri açan Seyhan Şar ve Demet Sağlamı kendi yerlerinde ziyaret etti.
 
KOSGEB’den destek sürecinin nasıl ilerlediğini ve destek sürecinde herhangi bir sorun yaşanıp yaşanmadığını soran Ürper’e girişimcilik desteği ile Catering şirketi açan Seyhan Şar Ticaret Odası’nın KOSGEB Temsilciliği biriminin yaşanan sorunların çözümünde büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden KOSGEB Desteğinden yararlanarak işletme açmasından dolayı yılın girişimci adayı seçildiğini belirtti. Girişimcilikte atılan ilk adımların çok önemli olduğuna değinen Ürper: “KOSGEB’in bu adımlarda girişimcinin yanında olması çok güzel bir şey. Türkiye’nin ve ekonominin büyümesi için girişimcinin artması ve aynı zamanda bu girişimcilerin faaliyete geçmesi gerek. Bundan sonraki aşamalarda da yüksek performansınla daha iyi yerlere gelmeni diliyorum” dedi. Ziyaret sonunda Ürper, işletmeyi gezdi.
 
İkinci durak Bergama Parşömeni ve birçok farklı süs eşyası barındıran Demet Sağlam’ın işletmesi ‘Mavi Dükkan’ oldu. Ocak ayından sonra seramik işçiliğine de yer vereceğini belirten Sağlam: “KOSGEB desteği sayesinde ürünlerimin imalatında kullanabilecek daha fazla envanter edinebildim. Böylece ürün çeşitliliğim de arttı. İşletmeyi kendi imkanlarımla da açabilirdim belki ama çeşitliliği bu kadar yapamayabilirdim. Bu nedenle KOSGEB desteğinin büyük katkısını gördüm” dedi.
 
İşletme hakkında ve KOSGEB desteğin kullanımı hakkında bilgi alan Ürper: “Bergama bir turizm kenti ve bu tarz işletmelere ilçemizin ihtiyacı var. Bergama’ya özgü ürün yelpazesinin gelişmesinde sizin önemli bir adım attığınızı düşünüyorum. Umarım Parşömen ve el yapımı hediyelik ürünlerinin yanında Bergama objelerini de bu işletmede görebiliriz” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894