• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 21 °C

Bergama’ya Doğal Gaz

Bergama’ya Doğal Gaz
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Belediye Başkan adayı Hasan Şahin, yaptığı seçim konuşmalarında seçmene “Bergama’da ben değil siz Başkan olacaksınız” diyerek hem şehirde,
BERGAMA’YA DOĞAL GAZ İLK ATATÜRK MAHALLESİNE GELECEK
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Ak Parti Belediye Başkan adayı Hasan Şahin,  yaptığı seçim konuşmalarında seçmene “Bergama’da ben değil siz Başkan olacaksınız” diyerek hem şehirde, hem de köylerde belediye kapınsın herkese sonuna kadar açık olacağını söyledi.
 
Dağıstan Çay Mahallesi ve daha sonra da şehir merkezinde Atatürk Mahallesinde vatandaşlara seslenen Ak Parti Belediye Başkanı Hasan Şahin’i aday adaylığında rakibi olan Mustafa Durmaz ve kurucu başkan Ali Yazıcı yalnız bırakmadı. Hasan Şahin Bergama’da doğalgaz’ın İlk Atatürk Mahallesinden geçeceği müjdesini verdi.
Partinin kurucu ilçe Başkanı Ali yazıcı,  “ İktidar olmayan bir siyasi parti ye Bergama’yı teslim etmek bir beş yıl daha ilçenin geri kalması demektir. Buna da her halde kimsenin gönlü razı gelmez” diyerek, çocuklarımızın geleceği için büyük hizmetlere yatırımların hayat geçirilmesine bağlıdır. Bu anlamda Bergama’da Ak Parti kazanmalı,  Bergama ile Hasan Şahin kazanmalıdır. Hizmet muhalefetle olmaz” dedi.
 
 Aday adaylığı sürecinde Hasan Şahin’in rakibi olan Mustafa Durmaz ise : “Seçim startı verilemeden önce biz partimizde 4 biz aday adayı olarak birbirimize söz vermiştik,  belirlenen aday kim olursa olsun destek verecektik. Şu an aynen bunu uyguluyoruz. Bergama’da Hasan Şahin kardeşimizin arkasındayız. Hiçbir zaman bir birimize kırgınlığımız olmadı olmaz da.  Biliyoruz ki bu yerel seçim Türkiye’nin istikrarı için çok önemli bir seçimdir. Ülkenin bütünlüğü için ve Bergama’nın her alanda gelişmesi için Ak Partiye oy vermeliyiz. Sağ oylar bölünmemeli,  oyların yerelde bölünmesi demek, CHP’nin yeniden kazanması anlamına gelir ki bu da Bergama olarak bizlerin bir beş yıl daha kaybı dır” dedi.
 
Ak Parti Bergama Belediye Başkan adayı Hasan Şahin ise açıklamalarında “Bergama’da Ak Parti olarak belediye de göreve başladığımız da tek amacımız istihdama yönelik çalışmalar düşünüyoruz. Bunun için bünyemizde proje araştırma ve geliştirme merkezi kurarak gerek bölgesel gerekse şehir merkezinde yapılması gereken ne tür yatırımlar varsa o projelerin hayata geçirilmesi ve Gerçekleştirilmesi için çalışılacak.  Hem sanayici yatırımcılarımızın, hem de çiftçilik yapan üretici kardeşlerimizin ürünlerini daha karlı halde pazarlayabilmelerinin çözümünü sunacağız. Sanayicimize evet ama hiçbir sanayiciye de çiftçimiz üzerinden prim yaptırmaz çiftçimizi ezdiremeyeceğiz” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894