• BIST 9694.45
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C
  • Manisa 27 °C
  • Balıkesir 27 °C
  • Çanakkale 21 °C

Bergama'da Okul Hediyesi

Bergama'da Okul Hediyesi
Göreve geldiği ilk günden eğitim kurumlarına farklı bir bakış açısı oluşturan ve her türlü desteği veren Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, bir yandan süt dağıtım kampanyası başlatıp, okulların boya badana eksiğini giderirken, bir yandan da ilköğreti

Belediyeden okula yeni başlayana hediye… / Tahsin TUNA
Göreve geldiği ilk günden eğitim kurumlarına farklı bir bakış açısı oluşturan ve her türlü desteği veren Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, bir yandan süt dağıtım kampanyası başlatıp, okulların boya badana eksiğini giderirken, bir yandan da ilköğretim okullarına yeni başlayan öğrencilere içi çeşitli kırtasiye malzemesi ile dolu çanta hediye etti. Başkan Gönenç, “Yarınımızın teminatı çocuklarımıza ve öğrenim kurumlarına belediye olanaklarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.   
İlköğretim Haftası ile birlikte, tüm yurtta olduğu gibi Bergama"da da başlayan okul heyecanı aileler ve öğrenciler tarafından yaşanırken, Bergama Belediyesi"nden de ilköğretim okulu 1. sınıfa yeni başlayan çocuklara içerisinde çeşitli kırtasiye malzemesi bulunan birer çanta hediye edildi. Çantaların ilçede bulunan bütün ilköğretim okullarında 1. sınıflara dağıtılacağını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, ilk dağıtımı katıldığı ilköğretim haftası töreni kapsamında Fevzipaşa İlköğretim okulunda ve ardından Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu"nda yaptı.
Fevzipaşa İlköğretim ve Zübeyde Hanım İlköğretim Okulları"nda yapılan çanta dağıtımına Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Güngör, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Tan, Gülay Toktamış, Faik Belek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Haluk Demirağ, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci aileleri katıldı. Fevzipaşa İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler, bir birinden güzel şiirleri okudu. Okul korosunun söylediği şarkıların ardından, İlköğretim 1. sınıfa yeni başlayan öğrenciler sınıflarına alındı. Sınıfta devam edilen törende öğrencilere içerisinde çeşitli kırtasiye malzemeleri bulunan çanta hediye edildi.

BAŞKAN GÖNENÇ; “YARINIMIZIN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR”
Göreve geldiği ilk günden itibaren her fırsatta eğitim ve öğretimin önemine dikkat çeken, belediye olarak süt dağıtımı projesini bu eğitim sezonu öncesi hazırlayan, okulların talepleri doğrultusunda boya badana işçiliğini yaptıran Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, yarınımızın teminatı çocuklar için ne yapılsa az olduğunu belitti. Gönenç, “Bu çocuklarımız bizim her şeyimiz. Hepsi Türkiye Cumhuriyeti"nin ve bizlerin teminatı. Onların iyi bir öğrenim almaları noktasında yerel yönetim olarak bizlerin de büyük görevleri olduğunu düşünüyorum. Her fırsatta belediyemiz olanakları ölçüsünde öğrencilerimize ve öğrenim kurumlarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Şuan içerisinde çeşitli kırtasiye malzemeleri bulunan çanta dağıtımını yine belediye olarak gerçekleştiriyoruz. Amacımız hem çocuklarımızı sevindirmek, hem de ekonomik zorlukların çekildiği şu günlerde ailelerimize bir nebze de olsa katkı sağlamaktır. İlköğretim Haftası ile birlikte başlayan yeni öğrenim yılının öğrencilerimiz, tüm eğitim camiası, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz açısından verimli olmasını temenni ederim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894