• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 16 °C

Bergama’da Kızılay Haftası...

Bergama’da Kızılay Haftası...
Her yıl 28 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla Bergama Belediyesi Haluk Elbe Toplantı Salonu’nda tören düzenlendi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Ti
BERGAMA’DA KIZILAY HAFTASI KUTLANDI
 
Her yıl 28 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla Bergama Belediyesi Haluk Elbe Toplantı Salonu’nda tören düzenlendi.
 
Törene Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök, Türk Kızılayı Bergama Şube Başkanı Necla Birinci, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, Türk Kızılayı Bergama Şube üyeleri, Türk Kızılayı Kınık Şube Başkanı ve vatandaşlar katıldı.
 
Program Gökay Gök ve Necla Birinci’nin konuşmalarıyla başladı.Konuşmaların ardından bir yıl içerisinde 20’den fazla kan bağışında bulunan vatandaşlara madalya verildi.
 
Madalya töreninin sonrasında ise Kızılay Haftası sebebiyle ilçedeki ilkokullar arasında düzenlenen “Kan Bağışı” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
 
Değerlendirme Komisyonu tarafından yarışmada birinci seçilen Özel Bakırçay Lisesi öğrencisi Hüseyin Kerem Erden’e ödülünü Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç verdi.
 
Yarışmanın ikincisi 100. Yıl İlkokulu’ndan Elvin Gündoğdu, üçüncüsü 100. Yıl İlkokulu’ndan Melek Berfin oldu. Mansiyon ödülleri ise Dereköy EBSO İlkokulu’ndan Ümmühan Yalçın ve 14 Eylül İlkokulu’ndan Eyüphan Çelik’e verildi. Öğrencilere ödüllerinin yanı sıra “Nutuk” seti hediye edildi.
 
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Türk Kızılayı yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularının kurumsallaşmış halidir. Kızılay sadece olağanüstü zamanlarda değil, rutin çalışmalarıyla da vatandaşlarımızın kara gün dostu olmaya, onlara en güçlü desteği vermeye devam etmektedir. Ben bir kez daha Türk Kızılayı Bergama Şubesi başta olmak üzere tüm Kızılay mensuplarının haftasını kutluyorum” dedi.
Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894