• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 11 °C

Başkan Acar’dan Aliağalı Kadınlara Müjde

Başkan Acar’dan Aliağalı Kadınlara Müjde
Hayata geçirdiği sosyal projelere bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,

BAŞKAN ACAR’DAN ALİAĞALI KADINLARA MÜJDE
 
Hayata geçirdiği sosyal projelere bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,  Aliağa’da kadınların boş zamanlarını birlik ve dayanışma içinde geçirebileceği bir mekân oluşturmak adına ‘Kadınlar Lokali’ projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.
 
PROJELER TEKER TEKER HAYATA GEÇİYOR
 
Aliağalı hanımların uzun yıllardır talep ettiği ‘Kadınlar Lokali’ni kente kazandırmak için harekete geçen Başkan Serkan Acar, seçim bildirgesinde Aliağa halkına vadettiği projelerden birini daha hayata geçirirken, lokal yeri için yaptığı seçimle ‘Yeni Mahalle’ sakinlerini de büyük bir dertten kurtaracak.
Buna göre mülkiyeti Aliağa Belediyesine ait olup, Yeni Mahalle’de bulunan, ancak ilgisizlik ve bakımsızlıktan dolayı bir süredir atıl duruma düşen ‘Körfez Kafe’  yeniden düzenlenerek, Kadınlar Lokali’ne dönüştürülecek.
2004 – 2009 yılları arasında hizmete açıldıktan sonra, yine 2009 -2014 döneminde belediye tarafından kiralanan tesis, uzun bir süredir kullanılmıyordu. Metruk durumda bulanan tesis, mahalle sakinleri tarafından sık sık şikâyet konusu olmuştu.
Ağapark, Avcı Ramadan ve Sanat Sokağı gibi projelerini tamamlayan Başkan Serkan Acar,  ilk iş olarak ‘Kadınlar Lokali’ projesini gündemine aldı.  
 
BİR TAŞLA İKİ KUŞ
 
‘Kadınlar Lokali’ projesini gerçekleştirirken, Yeni Mahalle sakinlerinin de büyük rahatsızlık duyduğu  atıl tesis sorununa da çözüm getirmeyi  hedefleyen  Başkan Acar, bu müjdeli haberi  sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Acar, içerisinde kütüphanesi, bilgisayarı, interneti, mescidi, çocuk parkı, bebek bakım odası ve kadınların ele emeği göz nuru ürünlerini sergileyip satabilecekleri bir Pazar olan ‘Kadınlar Lokali’ için çalışmalara başlandığını bildirdi.
 
 “HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIZ”
 
Kısa süre içinde çalışmaların tamamlanarak Kadınlar Lokali’nin hizmete gireceğinin altını çizen Başkan Acar, gelecek ilave önerilere de açık olduğunu belirterek, Kadınlar Lokali’nin Aliağalılara hayırlı olması dileğinde bulundu.  
 
Başkan Serkan Acar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle:
Değerli Aliağalılar;
Bugün itibari ile seçim beyannamemizde söz verdiğimiz KADINLAR LOKALİ projemizin yapımına başladık.
Kadınlarımızın güven ve huzur içerisinde sohbet edeceği, günlerini tertip edebilecekleri, kütüphanesi, bilgisayarları ve internet hizmetinin olduğu, kına gecelerini tertip edebilecekleri, mukabele ve hatimlerini yapacakları büyük bir mescidi olan, ihtiyaç sahibi kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini satacakları ve sergileyecekleri pazarı bulunan, küçük çocukları için mini bir parkı, bebek bakım odası olan KADINLAR LOKALİ'miz şimdiden Aliağamıza ve kadınlarımıza hayırlı olsun.
Çok kısa süre içerisinde tamamlayacağımız KADINLAR LOKALİ için sizlerden de gelecek ilave önerileri bekliyorum.
Aliağanın DEĞİŞİM'i yolunda verdiğiniz destekler için şimdiden teşekkür ederim.
"Az Laf,Çok İş..."

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894