• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

Başarıya Başkan Ödülü ALTIN

Başarıya Başkan Ödülü ALTIN
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Geçtiğimiz hafta Konya’da düzenlenen 2012 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda mücadele eden ve turnuvayı 3. olarak tamamlayarak Türkiye İş Bankası Satranç Ligi’ne (Satranç 1. Lig) yükselen Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü’nün

ŞAMPİYON SATRANÇÇILARA ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ’DAN ÇEYREK ALTIN

BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ SATRANÇTA TÜRKİYE İŞ BANKASI SATRANÇ LİGİ’NE YÜKSELEN ALİAĞA BELEDİYESİ SATRANÇ KULÜBÜ OYUNCULARINI ÖDÜLLENDİRDİ.  

ALİAĞA BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ/ KUDRET KARAKULAK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/  Geçtiğimiz hafta Konya’da düzenlenen 2012 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda mücadele eden ve turnuvayı 3. olarak tamamlayarak Türkiye İş Bankası Satranç Ligi’ne (Satranç 1. Lig) yükselen Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü’nün ses getiren başarısına Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz kayıtsız kalmadı. Belediye Başkan Yardımcısı ve Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren ile birlikte Satranç kulübünde sporcuları ziyaret eden Başkan Oğuz sporcuları tek tek tebrik ederek her birini çeyrek atın ile ödüllendirdi.   

Başkan Oğuz’dan şampiyonlara çeyrek altın

Satranç Kulübünün1. Lige çıkmasından dolayı çok mutlu olduklarını ve gurur duyduklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Bizlere böylesi güzel bir mutluluk yaşatan satranç kulübümüzün başarısında emeğigeçen herkesi kutlarım. Bundan sonra da daha önemli başarılar elde edebilmek için üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Elde ettikleri başarının son derece önemli ve anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Oğuz; “Hem 1. Ligde mücadele edecek olmamız hem de bu ligde yıllar sonra tek İzmirli olarak satranç kulübümüzün yer alacak olması ayrı bir mutluluk ayrı bir sorumluluk. Sizlere inancımızı boşa çıkarmadınız ve bizleri fazlasıyla mutlu ettiniz. Umarım bundan sonrada hem bizi hem de kentimizi mutlu edecek yeni başarılar elde edersiniz. Biz bu sezon olduğu gibi gelecek sezonlardada üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” dedi.  

Satranç kulübünün en önemli destekçisi Aliağaspor   

Satranç Kulübü’nün katıldığı turnuva ve yarışları yakından takip ettiğini belirten Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı ve Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “Aldığınız başarıdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum, uzun süredir sizleri dikkatlice takip ediyordum, aynı azmi ve başarıyı sizlerden birinci ligde de bekliyorum. Elbet çok önemli bir başarı elde ettiniz hepimiz bu başarı ile gurur duyduk. Ancak ligde kalıcı olmak da çok önemli, biz de spor kulübü olarak bugüne kadar üzerimize düşeninasıl yaptıysak bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.Basketboldan sonra satrançta da birinci ligde mücadele edeceğiz. Aliağa her alanda birinci ligi hak eden bir kent.  Hepinizi yürekten kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Antrenör Uğur Yaşar; “ Aliağa Belediyesi ve Aliağaspor’a teşekkürler” 

Bundan sonra omuzlarında daha fazla yük olacağını belirtenAliağa Belediyesi Satranç Kulübü Antrenörü Uğur Yaşar; “Bu başarı elbette çok önemli ve güzel bir başarı. Ama önemli olan bundan sonrası. Bundan sonra işimizin daha zor olacağını biliyoruz. Ancak bizim avantajımız altyapıya çok önem vermemiz ve altyapıda çok yetenekli oyuncularımız mevcut olması. Gelecek vaat eden ve milli oyuncularımız var. Tabii ki belediyenin ve Aliağaspor kulübünün desteği çok önemli, başarımızı bir anlamda onlara borçluyuz. Bugüne kadar desteği esirgemeyen hem Aliağa Belediyesi’ne ve başkanımız Turgut Oğuz’a, hem Aliağaspor Kulübü Başkanı Sayın Uğur Eren’e ve yine her konuda yardımcı olan Aliağaspor Kulübü yöneticimiz Yüksel Ayyıldız’a çok teşekkür ediyorum. Kentimizi ve Aliağa Belediyesi’ni Türkiye İş Bankası Satranç Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894