• BIST 9756.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C
  • Manisa 29 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 20 °C

Atik’ten Aliağa’ya Yeni Stat Müjdesi

Atik’ten Aliağa’ya Yeni Stat Müjdesi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa FK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Atik, 2015-2016 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Aliağa FK’ya neden başkan olduğunu ve yönetim olarak nel
ATİK’TEN ALİAĞA’YA YENİ STAT MÜJDESİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Aliağa FK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Atik, 2015-2016 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Aliağa FK’ya neden başkan olduğunu ve yönetim olarak neler hedeflediklerini, ne gibi projelere imza atmak istediklerini gazetecilere değerlendirdi. 
 
Aliağa’da doğup büyümemesine rağmen kendisini Aliağa’ya karşı borçlu hissettiğini ifade eden Aliağa FK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Atik, “Aliağa’nın havasını, suyunu, elektriğini kullanıyoruz. Bu nedenle kendimi borçlu hissettiğim bu ilçeye hizmet etmek istiyorum. Ayrıca gençlerin bir an önce aktif olarak spor yapmalarını, boş vakitlerini spor ile değerlendirmelerini, gençlerimizin sokaklardan, kahve köşelerinden çıkıp yaşadıkları ilçeye ve ülkeye faydalı olmaları için ne gerekiyorsa yapmam gerektiğini düşündüm. Aliağa FK’ya bu doğrultuda başkan oldum” dedi.
 
ALİAĞA’DA ÇOK YETENEKLİ GENÇLER VAR
Aliağa FK’yı üst liglere taşıyacaklarını belirten Atik, ”Yardımcılarım ve baş antrenörümüz ile sık sık diyalog halindeyim. Aliağa’da futbol adına, spor adına çok iyi bir potansiyel var. Aliağa’da çok yetenekli gençler var. Bu yetenekleri çıkartıp Türk sporunun hizmetine sunmak istiyoruz. Alt yapımızı da buna göre dizayn ettik. Ayağında topu tutabilen, çevirebilen küçük yaştaki sporcuları eğiterek belli bir düzeye getirmek istiyoruz. İyi bir spor eğitimi ile Aliağa FK’yı üst liglere taşıyacağımıza inanıyorum. Bunu da kendi bünyemizde yetiştireceğimiz futbolcular ile yapacağız. 5-10 yıl içerisinde Aliağa FK çok iyi yerlere gelecek. Bizim hedefimiz sadece iyi futbolcu yetiştirmek değil, bizim hedefimiz; iyi insan, iyi birey ve iyi sporcu yetiştirmektir” dedi. 
 
ALİAĞA ŞEHİR STADI SINIF ATLADI
Aliağa Şehir Stadı’nda yaptıkları iyileştirme çalışmaları sonucu stadın eskisine göre çok daha iyi bir konuma geldiğini belirten Atik, “Aliağa’nın belirli yerlerinde sahalarımız oluşmaya başladı. Yıllardır var olan sahalarımız bakımsızlıktan dolayı zarar görmüş. Aliağa Şehir Stadı yapıldığı ilk yıllarda çok iyi bir konumdayken, biz stadı devraldığımız dönemde odalarında farelerin koşuşturduğu, Aliağa’ya yakışmayacak bir stat durumundaydı.  Ama yaptığımız çalışmalar ile Aliağa Şehir Stadı, sınıf atladı. Bir şey yapacaksak, en iyisini yapacağız düşüncesi ile hareket ediyoruz. Yaptığımız bakım çalışmaları ile mevcut stadımız PTT liginde oynayan takımların stadları ile boy ölçüşebilecek bir konuma geldi” diye konuştu. 
 
ALİAĞA’YA YENİ STAT MÜJDESİ
Aliağa Şehir Stadının şuan ki konumundan da rahatsız olduğunu ve yakın bir zaman içerisinde Aliağa’ya 15-20 bin kişilik bir stadyum müjdesi de veren Atik, “Bundan önceki belediye başkanlarının neden böyle bir yere stat inşa ettiklerini bir türlü anlayabilmiş değilim. Spor faaliyetlerinin gerçekleştirildiği bir stadın, neredeyse sanayi tesislerinin içerisine inşa edilmiş olmasını spor ruhuna aykırı buluyorum. Aliağa Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler ile en kısa zamanda Aliağa’ya yakışır, yaklaşık 20 bin kişilik bir spor kompleksi yapacağız.” dedi. 
 
EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ ALİAĞA BELEDİYESİ
Aliağa Belediyesi’nin hiçbir konuda desteğini eksik etmediğini de sözlerine ekleyen Atik, ”Aliağa’da sporun ve sporcunun gelişebilmesi için ne yapılması gerekiyorsa, ne gibi bir destek sağlanması gerekiyorsa Aliağa Belediyesi hep yanımızda yer aldı. Bu konuda en büyük destekçimiz Aliağa Belediyesi’dir. Sağlanan her türlü destek için Aliağa Belediye Başkanı Sayın Serkan Acar’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894