• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Çanakkale 20 °C

Aşk İle Hizmet Edecek Başkan

Aşk İle Hizmet Edecek Başkan
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Karşıyaka belediye başkan adayı Tanfer Kemerli, 30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala ilçedeki saha çalışmalarını iyice yoğunlaştırdı.
KARŞIYAKA’YA ‘AŞK’ İLE HİZMET EDECEK BAŞKAN LAZIM
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
AK Parti Karşıyaka belediye başkan adayı Tanfer Kemerli, 30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala ilçedeki saha çalışmalarını iyice yoğunlaştırdı. Günü en az 3-4 ayrı programla geçiren, sabah saatlerinde başladığı seçim çalışmalarını gece yarılarına kadar sürdüren 34 yaşındaki genç başkan adayı Tanfer Kemerli, “Karşıyaka’da doğdum, Karşıyaka’da büyüdüm. İlçemin sorunlarını çok iyi biliyor ve ilçeme aşkla hizmet için 30 Mart’ta yetki istiyorum” dedi. 
 
20 YILLIK İMAR PLANI SORUN YARATIYOR
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Tanfer Kemerli önceki gün Karşıyaka Müteahhitler ve İş Adamları Derneği'nin(KAMİAD) Genel Kurul toplantısında konuşma yaptı. Konuşmasında Karşıyaka'nın imar sorununu vurgulayan Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, Karşıyaka'nın hala 20 yıl önceki imar planını kullandığını belirterek, "Eski imar planı yüzünden Karşıyaka’mızda altyapı, gecekondulaşma ve trafik sorunu var. Bunların hepsini düzeltebilmek için 25 yıl sonra öngörülen yapıya ve nüfusa göre bir imar planı yapmamız gerekiyor. Ve kentsel dönüşüm konusuna da girecek olursak, biz yüzde yüz rızaya dayanan bir dönüşümü hedefliyoruz. Hem müteahiitin hem de vatandaşın haklarını karşılıklı koruyacağız” dedi.
 
FARK YARATAN HİZMETLERLE GELİYORUZ”
Seçim turlarını AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ eşliğinde Atakent Mahallesi'nde esnaf ziyaretleriyle devam eden Tanfer Kemerli, "Karşıyaka'nın tüm mahallelerinin, tüm sokaklarının sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bunların hepsine çözüm üretecek altyapımız mevcut. Karşıyaka’da daha önce görülmemiş düzeyde kaliteli hizmetleri hayata geçireceğiz. Ayrıca bütün mahallelerle sürekli toplantılar düzenleyeceğiz. Toplumun her kesimine yönelik hizmetler çeşitlenerek ve odaklanarak sürecek. Karşıyaka'yı sizlerle birlikte kalkındıracağız" ifadelerinde bulundu. 
Ziyaretlerini Yalı Mahallesi Seçim Bürosu açılışı ile devam ettiren Tanfer Kemerli, daha sonra Hamza Dağ ile birlikte ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşla buluştu
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894