• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Çanakkale 23 °C
» »

Asev Öğrencileri’nden Unutulmaz Müzik Ve Dans Gecesi

Asev Öğrencileri’nden Unutulmaz Müzik Ve Dans Gecesi
Aliağa Belediyesi Sanat Evi’nin (ASEV) kültür sanat faaliyetleri kapsamında düzenlediği yıl sonu etkinlikleri müzik ve dans gecesi ile devam etti.

Aliağa Belediyesi Sanat Evi’nin (ASEV) kültür sanat faaliyetleri kapsamında düzenlediği yıl sonu etkinlikleri müzik ve dans gecesi ile devam etti.

Etkinlikler çerçevesinde ASEV eğitmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Batı Müzikleri ve Latin Dansları Gecesi’ Aliağalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Aliağalıların akın ettiği dans şölenine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ailesiyle birlikte katıldı.

HAYRAN BIRAKTILAR

Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alan 9 yaş ve üzeri kursiyerler, müzik konusundaki hünerlerini sergiledi. Sahnede keman, piyano ve gitar çalarak Batı Müziği’nden örnekler sunan kursiyerleri salonu dolduran vatandaşlar hayranlıkla izledi. ASEV öğrencileri Aliağalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde; Yesterday, Shape Of You, My Pony, Bolerias, İl Cigno Dell Amore gibi Batı Müziği’nin bilindik parçaları enstrümanlar eşliğinde seslendirdi.

İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDILAR

ASEV Solfej öğrencileri tarafından seslendirilen Türkçe eserler de izleyenlerin beğenisini kazandı. Kimi zaman ASEV Eğitmenlerinin de enstrümanlarıyla destek verdiği konserde öğrenciler müzik konusundaki yetenekleriyle vatandaşlar tam not aldı.

PROFESYONEL DANSÇILARI ARATMADILAR

Farklı yaş gruplarından 188 kursiyerin gösteri sunduğu gecenin ikinci bölümünde sahneye çıkan minik dansçılar profesyonel dansçıları aratmadı. Minik dansçıların modern bale, salsa, tango, cha cha, Rock’and Roll gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı. Öğrencilerin Çanakkale Türküsü eşliğinde yaptığı bale gösterisi de izleyenlerin beğenisini kazandı.

GENÇ DANSÇILAR GECEYE DAMGA VURDU

Programın son bölümünde sahneye çıkan genç dansçılar yaptıkları birbirinden farklı dans koreografileriyle geceye damga vurdu. Müziğin ritmine kendini kaptıran izleyiciler çoğu zaman sahnedeki genç dansçılarla birlikte ritim tuttu. 

ASEV ÖĞRENCİLERİNDEN BAYRAK ŞOV

Programın sonunda ise ellerinde Türk Bayraklarıyla sahneye çıkan eğitmen ve kursiyerler İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan söyledi. Salonda muhteşem bir bayrak şov sahneleyen öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu. /EGE BASIN GRUBU

İzlenme: 6873
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894