• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 14 °C

Ankara’nın Değil Halkın Adayı

Ankara’nın Değil Halkın Adayı
Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Aliağa Haber / Alfa Tivi Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak ‘Ankara’nın değil halkın adayı’ sloganı ile DSP’den adaylığını açıkladı.
ALTIPARMAK DSP’DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
 
Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Aliağa Haber / Alfa Tivi 
 
Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak ‘Ankara’nın değil halkın adayı’ sloganı ile DSP’den adaylığını açıkladı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı adaylık açıklamasına, CHP aday adayı 4 ismin de destek vermesi dikkat çekti.
 
DSP seçim bürosunun açılışının da yapıldığı adaylık açıklamasına kasketi ile çıkan Altıparmak konuşmasının sonunda ayakkabı kutularından çıkardığı güvercinleri ‘Dikili’ye barış ve özgürlük getirsin’ diyerek uçurdu. 
 
Kendisinden önce halka güvenerek yola çıktığını belirten Altıparmak; “Bize kimse terk etti diyemez. Dikili kimsenin babasının çiftliği değil. Biz adam gibi bütün demokratik kurallara uyarak aday adaylığına 11 arkadaşımla birlikte müracaat ettik. Bu işin demokratik yolları var. Kamuoyu yoklaması yaparsın, sandığı koyarsın. Böyle yapacaklarını söylediler. Ama bir anda bir beyefendinin isteğiyle hepimiz bir kenara atıldık. Sen kime nereyi bağışlıyorsun, Dikili senin babanın çiftliği mi? Dikili nereden gelirse gelsin her türlü baskı ve dayatmaya karşı çıkacak, özgür iradesini ortaya koyacaktır” dedi.
 
ODAK NOKTAMIZ İNSAN OLACAK
Konuşmasının ilerleyen kısımlarında; Yaklaşık bir buçuk yıldır ikişer aylık uzatmalarla devam eden Belediye Başkan Vekilliği görevi boyunca, görev süresinin uzayıp uzamayacağına değil sürekli hizmet etmeye odaklandığını belirten Altıparmak; bu kısa ve sancılı dönemde yaptıklarımız ortadadır. Yeni dönemde yalnızca alt yapı yatırımlarının değil ilçenin sosyoekonomik kalkınmasını da sağlayacak projeleri gerçekleştireceğiz, her kesimin elinden tutarak birlikte yönetimin ve yerel demokrasinin en güzel örneklerini sergilemeyi amaçlıyoruz, belediyenin odak noktası insan olacaktır” şeklinde konuştu. Altıparmak sözlerinin sonunda kürsüye getirilen ayakkabı kutularını İlçe Başkanı İsmail Gençalp ile birlikte açarak içinden çıkan DSP’nin simgesi olan beyaz güvercinleri uçurdu. Altıparmak; “Bizim ayakkabı kutularımızdan kardeşlik çıkar, özgürlük çıkar, emek çıkar, barış çıkar, adalet çıkar” dedi.
 
Adaylık açıklamasını bitiren Dikili Belediye Başkan Vekili ve DSP Dikili Belediye Başkan adayı Yusuf Altıparmak daha sonra meclis adayları, partililer ve destekçileri ile birlikte Pazaryerini dolaştı. Altıparmak’a Pazarcı esnafı ve burada alış veriş yapan vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894