• BIST 9524.59
  • Altın 2493.495
  • Dolar 32.5458
  • Euro 34.6981
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

ALTO Logitrans Fuarına Katılıyor

ALTO Logitrans Fuarına Katılıyor
Son yıllarda düzenlediği zirve, gezi, toplantı, eğitimler ve katıldığı fuar organizasyonları ile ‘liman ve lojistik konularına en çok vurgu yapan ticaret odası’ olarak akıllarda yer eden Aliağa Ticaret Odası, liman, lojistik ve taşımacılık sektörüne ilişk

Son yıllarda düzenlediği zirve, gezi, toplantı, eğitimler ve katıldığı fuar organizasyonları ile ‘liman ve lojistik konularına en çok vurgu yapan ticaret odası’ olarak akıllarda yer eden Aliağa Ticaret Odası, liman, lojistik ve taşımacılık sektörüne ilişkin tüm paydaşların bir araya geldiği etkinliklere katılmayı sürdürüyor.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), 16-18 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası boyutta Türkiye’de düzenlenen en önemli lojistik fuarı olma özelliği taşıyan ve dünyanın birçok ülkesinden 200 dolayında katılımcının yine çok farklı coğrafyalardan gelmiş 15 bin dolayında ziyaretçi ile buluşacağı “Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na Aliağa liman ve lojistik sektörünün önde gelen firmaları ile katılıyor. 

Aliağa Ticaret Odası, Aliağa liman ve lojistik sektörünün önde gelen ve aynı zamanda üyesi olan firmalar ile logitrans fuarında yer alarak hem Aliağa’nın lojistik gelişimini ortaya koyma fırsatı bulacak hem de üyelerinin yeni müşterilerle tanışması için zemin oluşturacak. ALTO ile birlikte Logitrans 2016 fuarına Aliağa lojistik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Nemport, Ege Gübre limanı ve Batıliman katılacak.

LOGİTRANS’TA ALİAĞA KONUŞULACAK
Aliağa Ticaret Odası, lojistiğin devlerinin buluştuğu kilit bir fuar olma niteliği taşıyan logitrans fuarında bu yıl “Aliağa Lojistik ve Yatırım Cazibe Merkezi” ve “Liman Hizmet Kalitesinin Arttırılması ve Müşteri Talepleri” başlıklı konferansında değerli konuşmacılarıyla önemli bir organizasyona daha imza atacak. Aliağa panelinin açış konuşmasını Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka yaparken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilileri ile özel sektör temsilcileri konferans konularını detaylarıyla tartışacaklar.

ALİAĞA LOJİSTİK SEKTÖRÜ LOGİTRANS FUARINDA BÖLGENİN VİZYONUNU ORTAYA KOYACAK
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, ülkemiz lojistik sektörü açısında logitrans fuarını önemsediklerini ve son 4 yıldır katıldıklarını, bu yılda açacakları stant ile Aliağa’yı ve Aliağa limanlarını gerek ulusal ve gerekse uluslararası sektör temsilcilerine tanıtmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Bu amaçla uluslararası organizasyonların içinde yer alarak Aliağa’nın tanıtımını yapmak için yoğun çaba sarf ediyor, üyelerimizi de uluslararası organizasyonlarda tanıtmak ve dünya lojistik pazarındaki yeni müşterilerle tanışmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda üyelerimizin lojistik ihtiyaçlarına yönelik çözümleri gözlemliyor ve üyelerimiz için önemli veriler elde etme fırsatı buluyoruz. Bu yıl fuarda gerçekleştireceğimiz panelde de çok değerli konuşmacılarımızla birlikte bölgenin vizyonunu ve sektörün gelişmişliğini ortaya koyarak, ulusal ve uluslararası sektör temsilcilerinin dikkatini daha fazla Aliağa’ya çekmeyi amaçlıyoruz” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894