• BIST 9645.02
  • Altın 2419.842
  • Dolar 32.5769
  • Euro 34.74
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 16 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 14 °C

Altıparmak Lodos'u Ziyaret Etti

Altıparmak Lodos'u Ziyaret Etti
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, TVF İzmir Mini Voleybol Liginde çeyrek finale kalan Dikili Lodos Voleybol mini kız takımını ziyaret etti.
YUSUF ALTIPARMAK LODOS'U ZİYARET ETTİ 
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, TVF İzmir Mini Voleybol Liginde çeyrek finale kalan Dikili Lodos Voleybol mini kız takımını ziyaret etti.
 
Dikili Kapalı Spor Salonu'nda Lodos takımını ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak'ı burada takım yöneticilerinden Murat Solmaz ve takım antrenörü Burçin Bozkır karşıladı. Salonda antrenman yapan çocuklarla sohbet eden Altıparmak; "Çeyrek finale kalmışsınız, hepimizi çok mutlu ettiniz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi başarılarınızla ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyorsunuz. Ben başta sizi bir araya getiren yöneticileriniz, çalıştırıcılarınız olmak üzere tüm emeği geçenleri yürekten kutluyor, hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Çok değerli bir şey yapıyorsunuz. Çünkü spor sağlıktır, paylaşmaktır, zindeliktir, arkadaşlıktır, gelecektir" dedi.
 
ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM
Takım yöneticisi Murat Solmaz'dan takımın durumu ile ilgili bilgi alan Altıparmak daha sonra salonda ki bazı döşemelerin kalktığını görerek bu konuda ki sıkıntıyı sordu, yapılması için belediyenin ilgili birimlerine not aldırdı. Altıparmak; "İlçemizde üç spor kulübü var. Futbol branşında Belediyespor kulübümüz bizi temsil ediyor. Güneş Spor kulüp başkanı Bekir Argun ve Antrenörü Muhlis İlter büyük emek sarf ederek başarıdan başarıya koşuyor. Lodos sadece İzmir'de değil ülke çapında adımızdan bahsettiriyor. Bunlar çok değerli uğraşılar. Çocuklarımızın olumlu yönde gelişim sağlamalarına yol açıyor. Yaptığınız işi tüm kalbimle destekliyorum. Burada çocuklarımızın önünde bunun sözünü veriyorum. Erdal İnönü Stadında yaptığımız spor kompleksiyle de İlçemizi spor kenti yapacağız " dedi.
 
Salonda çalışan çocuklara meyve suyu ve kuru pasta ikram eden Altıparmak salonda bulunan ailelerle de sohbet ederek hatırlarını sordu.  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894