• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Çanakkale 23 °C

Aliağa,sporda yeniden yükselecek

Aliağa,sporda yeniden yükselecek
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞLU GENÇ SPORCU ADAYLARINA EĞİTİM VEREN GALATASARAY FUTBOL OKULUNU ZİYARET ETTİ. EROĞLU, GENÇ OYUNCUL
CHP’Lİ BARIŞ EROĞLU’NUN GENÇLİK VE SPOR PROJELERİ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
İzmir’in Aliağa ilçesi, sporda yeniden yapılanarak ülke sporuna yeni yıldızlar yetiştirmeyi hedefliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye başkan adayı Barış Eroğlu, göreve geldiğinde Aliağa’nın sporda yeniden yapılanacağını söyledi. 
Türkiye genelinde genç sporcu adaylarına eğitim veren Galatasaray Futbol Okulları’nın Aliağa Şubesi’ni ziyaret eden CHP’nin genç Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, genç futbolcu adaylarıyla buluştu. Futbol oynayan, penaltı atan ve gençlerle koyu bir sohbete giren genç Belediye Başkan adayı Eroğlu, “Göreve geldiğimizde Aliağamızı, gençlerimizin, çocuklarımızın sporun her türünü yapabilecekleri, okullardan başlayan altyapıda yeniden yapılanmayla sportif becerilerini keşfedecekleri bir spor kentine dönüştüreceğiz.” Dedi.
 
BARIŞ EROĞLU’NUN GENÇLİK VE SPOR PROJELERİ
Aliağa’da gençlerin ve çocukların spora yönelmesinde yerel yönetimlerin belirleyici olduğunu söyleyen CHP Başkan Adayı Barış Eroğlu, “Aliağa’da gençlerimizin kendilerini tam anlamıyla geliştirecekleri Sportif, Sosyo-Kültürel faaliyet alanları yok. Spor alanları çok kısıtlı. Biz spora ciddi bir yatırım yapacağız; Gençlik Merkezi, Spor ve Yaşam Kompleksi, Su Sporları Kompleksi, Semt Spor alanları spor’da yapacağımız belli başlı projelerimiz. Bu projelerin yanında Sporda yeniden yükseliş sağlamak istiyoruz. Aliağaspor’a kalıcı gelir sağlayacak bir yeni model geliştireceğiz.” Dedi. 
 
ALTYAPIDA OKULLARLA BİRLİKTE YENİDEN YAPILANMA
Göreve geldiğinde İlçedeki Okullarla yeni bir sportif altyapı ve faaliyet programına imza atacaklarını ifade eden CHP’nin genç Başkan adayı Barış Eroğlu, “Takımlarımız iyi veya kötü durumda olabilir. Ama alt yapı olmadığı sürece takımlarımız hiçbir yere gelmez, gelemez. Bizler bunun için önceliğimizi bu alanlarımıza vereceğiz. Çocuklarımız sağlıklı spor ve sanatla iç içe büyüsünler istiyoruz. Sportif başarı ve hedeflere ulaşmak için planlı programlı bir altyapı ve etkinlik programı olmalı. Biz bunu Okullarımızla işbirliği içinde yapacağız. Kent Okullarımızla, belediyemiz ve Aliağaspor kulübümüz işbirliği içinde ilçede Sportif yarışma ligleri düzenleyeceğiz. Ülke sporumuza yeni yıldızlar keşfedeceğiz” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894