• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 11 °C

Aliağaspor Topbaşı Yaptı

Aliağaspor Topbaşı Yaptı
ALİAĞASPOR BASIN BÜLTENİ / KUDRET KARAKULAK/ Futbolda 1. Amatör Lig’de mücadele eden Aliağaspor 2012-2013 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde sezonu açan yeşil beyazlılar Eylül ayında başlayacak lig için topbaşı yaptı. Geçen yılki kad

2012-2013 FUTBOL SEZONU HAZIRLIKLARINA BAŞLAYAN ALİAĞASPOR SEZONU “ŞAMPİYONLUK” PAROLASIYLA AÇTI.

ALİAĞASPOR’DAN TOPBAŞI

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN; KOLEJ HAVASINDA TAKIM OLUŞTURDUK”

ALİAĞASPOR BASIN BÜLTENİ / KUDRET KARAKULAK/ Futbolda 1. Amatör Lig’de mücadele eden Aliağaspor 2012-2013 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde sezonu açan yeşil beyazlılar Eylül ayında başlayacak lig için topbaşı yaptı. Geçen yılki kadrosunu birkaç oyuncu dışında tamamen yenileyen Aliağaspor’da parola yine şampiyonluk. 

8 SEZON ARADAN SONRA ALİAĞASPOR PETKİMSPOR DERBİSİ YAŞANACAK

Bakırçay yöresi takımlarının yer alacağı 1. Amatör Lig’de 1. grupta yer alacak Aliağaspor’un yanı sıra aynı grupta iki futbol takımı daha mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon yeşil beyazlılarla aynı grupta yer alan ve oldukça başarılı bir sezon geçiren Helvacıspor’un yanı sıra geçtiğimiz sezon 2. Amatör Lig’de şampiyon olarak 1. Amatör Lig’e yükselen Petkimspor da Aliağaspor ile aynı grupta yer alacak. En son 2004-2005 sezonunda 3. Ligde birlikte mücadele eden ve karşı karşıya gelen Petkimspor ile Aliağaspor 8 sezon sonra aynı ligde mücadele edecek.

 ANTRENÖR MURAT TOPAL “ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK.”  

Geçtiğimiz sezon play-of final maçında Süper Amatör Lig kapısından dönen yeşil beyazlı oyuncuların patronluğunu takımı geçtiğimiz yıllarda da çalıştıran ve Aliağaspor’un altyapısında uzun yıllardır görev yapan Murat Topal yapacak.  Şampiyonluk dışında hiçbir sonucun ne kendilerini ne de taraftarları mutlu etmeyeceğini belirten Topal; “Şampiyonluktan başka düşüncemiz yok.” dedi. Takımda geçen sezondan birkaç oyuncu kaldığını ve takımı büyük oranda yenilediklerini ifaden eden Topal; “Altyapıdan da takviye ettiğimiz oyuncularımızla iyi bir sezon geçirip şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Mücadele gücü yüksek, keyif veren bir takım olmak istiyoruz. En nihayetinde şampiyon olmak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var.” dedi.

BAŞKAN EREN; “KOLEJ HAVASINDA TAKIM OLUŞTURDUK”

Takımın çok genç olduğunu ve kolej havasında bir takım oluşturduklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren teknik kadro ve oyunculara başarışlar diledi. Aliağaspor Kulübü’nün büyük bir camia olduğunu ifade eden Başkan Eren; “Kulüp olarak faaliyet gösterdiğimiz gerek takım gerekse bireysel branşlarda forma giyen çok sayıda oyuncumuz var. Tüm branşlarda başarının yanında çok daha önemlisi mazisi başarılarla dolu kulübümüzün formasını giyen her oyuncunun, formanın hakkını vermesi kentimizi ve kulübümüzü yakışır şekilde temsil etmesidir. Futbol takımımızın hak ettiği yerde olması için en iyisini yapma gayretindeyiz. Tabii ki en nihayetinde hedefimiz şampiyonluk. Yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Takımda Bilal ve Seval gibi 2 tecrübeli oyuncumuzun yanında tamamı gençlerden oluşan bir kadro oluşturduk ve sezonu açtık. Kolej havasında takım kurduk. Teknik kadromuzun isteği doğrultusunda takıma yeni takviyeler yapabiliriz. Yeni sezonun tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diler, futbolcularımıza ve teknik kadromuza başarılı bir sezon dilerim.” dedi.       

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894