• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 21 °C

Aliağaspor FK’dan Transfer Bombardımanı

Aliağaspor FK’dan Transfer Bombardımanı
Aliağaspor FK’dan Transfer Bombardımanı

Aliağaspor FK’dan Transfer Bombardımanı

Aliağaspor FK Gücüne Güç Katıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) yer alan İzmir'in Aliağa ilçesinin güçlü temsilcisi Aliağaspor Futbol Kulübü kadrosunu güçlendiriyor. 2020-2021 sezonunda şampiyonluğu ve bir üst lige çıkmayı hedefleyen kulüp, kadrosuna 8 oyuncuyu dahil etti. Sarı siyahlı ekip, Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal ve Teknik Direktör Hakan Şapçı’nın yer aldığı Ağapark’daki imza töreniyle yeni isimleri şampiyonluk için renklerine bağladı.

Şampiyondan Altı Bomba Transfer
Aliağaspor FK, geçen sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta şampiyon olan Bergama Belediye Spor'dan altı, Aydın Yıldız Spor'dan ve Anadolu Üniversitesi'nden ise birer oyuncu transfer etti. Bergama Belediye Spor’dan forvet oyuncuları Çağrı Tekin(33), Osman Atalay Demirtaş(28), orta saha oyuncuları Ersin Aslantoğ(32), Bahri Yıldırım(19), kaleciler Alper Özdemir(21), Ömer Can(29), Aydın Yıldız Spor'dan sağ bek oyuncusu Raşit İlçebaylık(21) ve Anadolu Üniversitesi'nden sol bek oyuncusu Suat Gündüz(22)’le Aliağa’nın futboldaki güçlü temsilcisi anlaşmaya vardı.

Aliağa’yı Hak Ettiği Yere Getirmek İçin Mücadele Ediyoruz
İmza töreninde açıklamalarda bulunan Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal, “Aliağaspor Kulübümüze ve Aliağa’mıza ligin iyi futbolcularını kazandırdık. Önümüzdeki sezon oynayacağımız ligde Aliağa’yı bulunması gereken daha güzel bir yerlerde görmek istiyoruz. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’ın desteği ile takımızı daha iyi yerlere getireceğiz. Takımımız çok ciddi anlamda yönetimimizle, kadromuzla birlikte Aliağa’yı hak ettiği yere getirmek için mücadelemizi vereceğiz.” dedi.

Olmazsa Olmaz Hedefimiz Şampiyonluk
Aliağaspor FK’nın yeni sezon hedefini de açıklayan Önal, “Olmazsa olmaz hedefimiz şampiyonluk ve 3.lig, ardından ikinci, birinci lige çıkacağız. Aliağa’yı buralarda görmek istiyoruz. Hep beraber bunu Aliağa halkına yaşatacağız.” ifadelerini kullandı. 

Profesyonel Liglere Dönmek İstiyoruz
Başarılı yeni futbolcuları kadrolarına kattıklarını belirten Aliağaspor FK’nın Teknik Direktörü Hakan Şapçı ise “Bu sene Aliağa FK’nın şampiyon olması için ciddi bir kadro hazırlığı içeresindeyiz. Bunu gerçekleştirerek eski Aliağa Spor’un yarıştığı profesyonel liglere dönmek istiyoruz. Liglerimizin Ekim ayının son haftasında başlayacağı yönünde duyumlarımız var. Bu nedenle 1 Eylül itibariyle takımımız yeni sezon hazırlarına başlayacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz profesyonel ligler. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için de güçlü ve iddialı bir takım oluşturmak için çabalıyoruz.”  diye konuştu. 
İmza törenin ardından konuşan takıma yeni katılan futbolcular da hedeflerinin Aliağaspor FK’yı 2020-2021 sezonunda şampiyon yapmak olduğunu söyledi. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894