• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 26 °C
  • Balıkesir 18 °C
  • Çanakkale 17 °C

Aliağa'nın Kararı Hakkı Ülkü

Aliağa'nın Kararı Hakkı Ülkü
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Aliağa’da Hakkı Ülkü ile birlikte seçimlerin favori partisi konumuna gelen Demokratik Sol Parti (DSP) ilçe örgütü ve Hakkı Ülkü gönüllüleri Genel Başkanı Masum Tür
DSP GENEL BAŞKANI TÜRKER: “ALİAĞA HAKKI ÜLKÜ’DE KARAR KILMIŞ”
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Aliağa’da Hakkı Ülkü ile birlikte seçimlerin favori partisi konumuna gelen Demokratik Sol Parti (DSP) ilçe örgütü ve Hakkı Ülkü gönüllüleri Genel Başkanı Masum Türker’i bağrına bastı. Seçim gezileri çerçevesinde Aliağa’ya gelen Masum Türker’i binlerce partili şehir girişinde karşıladı. Kilometrelerce uzunluğundaki araç konvoyu ile şehir turu yaparak seçim bürosunun açılışı için ilçeye gelenGenel Başkan Türker ve Aliağa Belediye Başkanı Adayı Hakkı Ülkü’ye şehir turu boyunca vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. 
 
TÜRKER; “HAKKI BEY’İN BAŞKANLIĞI ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”
DSP Aliağa merkez seçim bürosu önünde coşkulu kalabalık tarafından da alkış ve sloganlarla karşılanan Türker ve Ülkü,İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Selçuk Karakülçe ile birlikte seçim bürosunun açılışını yaptılar.  “Hakkı Ülkü’nün belediye başkanlığı şimdiden hayırlı olsun.” diyen DSP Genel Başkanı Türker, Hakkı Ülkü gönüllülerine teşekkür etti. Türker “Seçimde görev alacak bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Büyük bir heyecan ve coşkuyla çalışan sizler 30 Mart akşamı Aliağa’nın hizmetkarı olan Sayın Ülkü’nün seçimini kutlayacaksınız, şimdiden hayırlı olsun.” Dedi. 
 
“DOĞRULARI SÖYLEYEN PARTİ”
DSP’nin doğruları söyleyen ve dik duranların partisi olduğunun vurgulayan Türker, “Buraya gelirken aracın penceresinden, kaldırımlarda, binalardan bizlere el sallayan insanları gördüm. Gencinden, ihtiyarına, türbanlısından ak saçlı dedelerimize, küpeli gençlere kadar her renkten insanlar bize gülümseyerek bakıyor, el sallıyor. Bu da gösteriyor ki Hakkı Ülkü insanların gönlünde gerçekten efsane başkan olmuş. Biz Hakkı Ülkü’yü Ankara’dan belirlemedik. Başka partiler gibi bizim adayımızı baronlar belirlemedi. Bizim Aliağa örgütümüz; ‘Dik duran, adam gibi bir adam var; adı da Hakkı Ülkü’ dediler. Biz de tereddütsüz tamam dedik. Bizim adaylarımızı halk belirler. Biz halkımızın belirlediği aday ‘Hakkı Baba’ ile yola çıktık. Görüyoruz ki Aliağa’nın kararı da Hakkı Ülkü ” dedi.
 
TÜRKER; “ÜLKÜ, TÜRKİYE VE DÜNYADA BELEDİYECİLİĞiN DUAYENİ”
Yolda gelirken bazı seçim afişlerinde ‘Bilen Gelsin’ sloganını gördüğünü hatırlatan Türker, “Birileri ‘Bilen Gelsin’ diye bir slogan üretmiş. Bence istemeyerek Hakkı Ülkü’nün reklamını yapmış. Evet Aliağa’ya bilen gelecek. Hakkı Ülkü gelecek. Çünkü O, 14 yıl bu kentte başarıyla yerel yöneticilik yapmış. Ülkemizde ve dünyada belediyeciliğin duayeni olmuş. Doğru söylüyor, tabii ki bilen gelecek. O isim Hakkı Ülkü’dür” dedi.
 
TÜRKER’DEN GÜNDEM YARATACAK AÇIKLAMA: TIRLARDA DOLAR VE ALTIN VARDI
Ülke gündemine ilişkin de açıklamalar yapan Türker DSP’nin hep doğruları söylediğini ama medyanın buna yer vermediğini belirterek, “Medya yazmasa da halkımız bizim söylediğimiz doğruları birbirine anlatacaktır. Ama ben medyanın yazacağı bazı şeyleri söyleyeceğim” dedi ve gündemyaratacak şu açıklamalarda bulundu; “Mersin’den Suriye’ye giden tırlar var ya. Hani insani yardım götürüyormuş. Yardımı Kızılay götürür. MİT ne zamandır insani yardım götürür oldu. O tırlarda silah götürüldüğü iddia ediliyor. O tırlarda silah falan götürülmüyor. O tırlarda altın ve dolarlar götürülüyor. El Kaide’ye gelen silahların parasının ödenmesi için Suriye aracılığı ile İran’a transfer ediliyor” dedi. 
 
KARAKÜLÇE; HALKIN ZEKÂSIYLA ALAY ETMEYİN
“Birileri memlekette hak-hukuk ve çağdaşlıktan bahsederken maalesef kendi seçmenlerine bunları çok görüyor” diyen DSP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Selçuk Karakülçe  de  şunları söyledi; “Şimdi bizlere diyorlar ki, aman bölen olmayın, aman oyları bölmeyin. Lütfen kusura bakmayın, sizlerin insan zekâsıyla alay edercesine yaptığınız dayatmayı ne biz, ne Aliağa, ne de İzmir'de kabul etmiyor. Burada sizlerle birlikte bu onuru paylaşmamızı sağlayan sevgili Hakkı Hocama, ağabeyime Aliağa'ya bu enerjiyi DSP'ye yaşattığı için sonsuz teşekkür ederim. ”dedi. 
 
HAKKI ÜLKÜ:“ 30 MARTTA BAYRAĞIMIZI DİKECEĞİZ VE SANDIKTA GÜLLER AÇACAK”
Belediye Başkan Adayı olmayı düşünmediğini, halkın isteği üzerine aday olduğunubelirten DSP Aliağa Adayı Hakkı Ülkü “Halkımız Aliağa’yı son 10 yıl içerisinde yönetenlerden memnun olmadığı için beni istedi. Ben aday adayı olduktan sonra baronlar devreye girdi. Baronların istediği olunca aşk bitti. ‘Ne yapayım’ derken eski aşkıma Ecevit’e rastladım. Meğerse ne güzelmiş eski aşkım. Adını dağlara taşlara yazdığımız, kendisini rahmetle andığımız Sayın Bülent Ecevit’in bıraktığı emanetleri tertemiz biçimde günün koşullarına göre yeniden yorumlayarak, mücadelemizi Demokratik sol Partinin çatısı altında vereceğiz. Ecevit değil miydi, ‘Ne ezilen ne ezen, insanca hakça bir düzen kuracağız’ diyen.   DSP ile yeni bir dönem başlattık ve bunu başaracağız. 30 Martta bayrağımızı dikeceğiz ve sandıkta güller açacak ‘’ dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894