• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 20 °C

Aliağa’da Yatırımlar İkiye Katlanacak

Aliağa’da Yatırımlar İkiye Katlanacak
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Serkan Acar’ı kapıda karşıladı. Başkanlık makamında sohbet havasında gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Oda Başkanı Salih Yiyitalp, beş yıl süresince Aliağa’ya yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Başkan Serkan Acar’a teşekkür etti. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Aliağa’da bir aile olduklarını ifade eden Başkan Serkan Acar, beş yıl süresince şoför esnafı tarafından her zaman bir kardeş bir abi gibi karşılandığını söyledi. Başkan Serkan Acar, özellikle Ege Üniversitesi tarafından Aliağa’ya yapılacak olan dev kampüsün şoför esnafına da önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

ALİAĞA’DA YATIRIMLAR İKİYE KATLANACAK

Kampüsün tamamlanması ile birlikte Aliağa’ya yaklaşık 50 bin öğrencinin geleceğinin altını çizen Başkan Serkan Acar, “Uluslararası niteliklere sahip olacak olan dev kampüs Aliağa ekonomisine büyük bir ivme kazandıracak. Üniversite büyük küçük tüm esnafımıza önemli bir katkı sağlayacak. Esnafımız şimdiden bu kalkınmaya kendini hazırlamalı. 50 bin öğrenci ile birlikte Aliağa bir cazibe merkezi olacak ve yatırımlar ikiye katlanacak. Aliağa sanayi kentinden bir eğitim kentine dönüşecek ve ekonomi sadece sanayiden ibaret olmayacak. Birçok perakende ve hizmet sektöründe yer alan dev firmalar Aliağa’yı tercih etmeye başlayacak” dedi.

ESKİ GARAJ MEVKİİNDE TRAFİK KEŞMEKEŞİ SON BULACAK

Çevre yolunun faaliyete geçmesi ve battı çıktı projesinin tamamlanması ile birlikte şehrin planının değişeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Serkan Acar, eski garaj mevkiine yapılacak olan battı çıktı ile Çanakkale yolu Tüpraş kavşağından emniyete kadar yerin altına alınacak. Çevre yolunun ağır vasıtalar için transit bir geçiş yolu olmasıyla da Çanakkale yolu kent içerisinde kalacak. Eski garaj mevkiindeki trafik keşmekeşi son bulacak. Battı çıktının ihalesi tamamlandı. Çalışmalar bu yıl içerisinde başlayacak” dedi.   /EGE BASIN GRUBU

aliaga-serkan-acar-soferler-odasi-(4).jpgaliaga-serkan-acar-soferler-odasi-(2).jpg

aliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-2-007.png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894