• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 21 °C

Aliağa’da Komedi Festivali Şifa Niyetine İle Final Yaptı

Aliağa’da Komedi Festivali Şifa Niyetine İle Final Yaptı
Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan ‘Aliağa’da Komedi Festivali’ ‘Şifa Niyetine’ isimli

Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan ‘Aliağa’da Komedi Festivali’ ‘Şifa Niyetine’ isimli tiyatro oyunu ile final yaptı.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde sahnelenen komedi türündeki oyun Aliağalı tiyatroseverlerin akınına uğradı. Usta oyuncular Altan Erkekli ve Veysel Diker’in rol aldığı oyun salonu tıklım tıklım dolduran Aliağalılara keyifli bir akşam yaşattı. 

“Müzikten Beri; Sözden Öte” diye özetlenebilecek süreçte; Söz’de Altan Erkekli kendi yaşam hikâyelerini Veysel Diker ise sevdiği türküleri piyano, keman, kontrabas, gitar, perküsyondan oluşan orkestrası eşliğinde seslendirdi. İki usta oyuncunun tiyatro resitali oyunun sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

İki perdelik oyunu tiyatroseverler ile birlikte izleyen Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, oyun sonunda usta oyuncular Altan Erkekli ve Veysel Diker’e teşekkür ederek ‘Aliağa’da Komedi Festivali’ne katılımlarından dolayı hediye takdim etti.

OYUNCU ALTAN ERKEKLİ: “TİYATROSUZ YAŞAM HAVASIZ, SUSUZ, EKMEKSİZ BİR YAŞAM GİBİDİR”

Tiyatronun gittiği her yere sevgiyi, dostluğu, kardeşliği ve emeğin yüceliğini de götürdüğünü belirten usta oyuncu Altan Erkekli, “Tiyatrosuz yaşam havasız, susuz, ekmeksiz bir yaşam gibidir. Aliağa Belediyesi’nin böyle bir etkinliğinde olmak tiyatro izleyicisiyle, Şifa Niyetine’de buluşmak bizim için çok değerliydi. Umut ederiz ki bu kültür mirası toprakları üzerinde yaşayan belediyenin, daha çok sanatla iç içe, rafineriyle değil sanatla iç içe olan bir belediye olarak tarihe geçmesini dilerim. Sayın başkana herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

OYUNCU VEYSEL DİKER’DEN TEŞEKKÜR

Aliağa’nın sanayi kenti olmasına rağmen inanılmaz bir tiyatro seyircisinin var olduğunu ifade eden Veysel Diker ise, “Çok eğlenceli ve çok eğlenceli bir oyun oldu. Aliağalılar olarak çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz. Belediyenin sanata olan desteği de olağanüstü. İnşallah ülkemin bütün ilçeleri bu şekilde sanata destek olur” diyerek oyunu izlemeye gelen tüm Aliağalılara teşekkür etti.


Aliağa Bld. Link: https://www.aliaga.bel.tr/aliagada-komedi-festivali-sifa-niyetine-ile-final-yapti 

/EGE BASIN GRUBU

aliaga-tiyatro-sifa-niyetine-7.jpgaliaga-tiyatro-sifa-niyetine-9.jpgaliaga-tiyatro-sifa-niyetine-10.jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-2-008.png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894