• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 8 °C
  • Çanakkale 10 °C

ALİAĞA’DA ENGİN GÜNDÜZ SEVİNCİ

ALİAĞA’DA ENGİN GÜNDÜZ SEVİNCİ
ALİAĞA HABER/ ALFAPRESS/ ALFATİVİ/EGE HAKİMİYET GAZETESİ/Aliağa'nın sevilen simalarından Engin Gündüz, CHP Aliağa İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Aliağa kamuoyunda CHP İlçe Başkanlığına aday olacağı uzunca bir süredir konuşulan Engin Gündüz, bek

CHP ALİAĞA’DA ENGİN GÜNDÜZ SEVİNCİ

ALİAĞA HABER/ ALFAPRESS/ ALFATİVİ/EGE HAKİMİYET GAZETESİ/Aliağa'nın sevilen simalarından Engin Gündüz, CHP Aliağa İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Aliağa kamuoyunda CHP İlçe Başkanlığına aday olacağı uzunca bir süredir konuşulan Engin Gündüz, beklenen adaylığını yazılı basın açıklaması ile duyurdu.

 BİR ADIM ÖNDE…

CHP Aliağa İlçe Başkanlığına aday olması yönünde partililerinden yoğun baskı gören Engin Gündüz’ün adaylığını resmen açıklaması CHP İlçe Örgütünde sevinçle karşılandı. En güçlü aday olarak şimdiden dikkatleri üzerine çeken Engin Gündüz’ün rakiplerine göre bir adım önde olduğu konuşuluyor.

 6 OKLU BAYRAĞI YENİDEN DALGALANDIRACAĞIZ

Parti tabanının yanı sıra Aliağalı halkından da büyük destek gören Engin Gündüz, mevcut başkan Özcan Durmaz’ın liderliğinde kaybedilen Aliağa Belediyesi’ni yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmak için aday olduğunu söyledi. CHP İlçe Başkanlığına talip olmasını, Aliağa’da CHP’nin 6 oklu bayrağını yeniden dalgalandırmak isteyen ilçe örgütü için de bir zaruret olarak gördüğünü belirten Gündüz, “Yerel siyasette hatanın bedeli 5 yıldır. CHP İlçe Örgütümüz, dolayısıyla Aliağamız bir beş yılını kaybetmiştir. Ne partimizin, ne de Aliağa’nın bir beş yılı daha kaybetmeye tahammülü yoktur” dedi.

CHP VARSA HERKES İÇİN VAR!

Aliağa CHP İlçe Örgütünde birlik beraberlik ve sevgi ortamının azaldığını vurgulayan Gündüz, iktidara talip olan bir Parti’de ayrışmaların ve ayrılıkların olmaması gerektiğini savundu. İlçe örgütünde yaşanan kişisel çekişmelerin Cumhuriyet Halk Partisi’ne zarar verdiğini anlatan Gündüz,  ilk hedefinin CHP Aliağa İlçe Örgütünde azalan birlik ve beraberliği yeniden oluşturmak olduğunu söyledi. CHP Aliağa İlçe Örgütünde kişisel menfaatlerin değil, toplumsal menfaatlerin egemen olması gerektiğini ifade eden Gündüz,  şöyle konuştu: “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi;  ‘CHP varsa herkes için var!’ Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetinden sonra 2.’inci büyük eseri olan CHP, adından da anlaşılacağı üzere halkın partisidir. CHP hiç kimsesini tekelinde değildir. CHP ben değil, biz duygusunun hakim olduğu bir partidir. Bunun içindir ki CHP’ye gönül veren her bir birey, kişisel menfaatlerini partimizin menfaatleri önünde tutanlara bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada geçit vermeyecektir.”

engin-gunduz-chp-b.jpg

GEÇMİŞTEN DERS ÇIKARMAK ZORUNDAYIZ

2014 yerel seçimlerinde  yapılan inanılmaz hatalar nedeniyle Aliağa Belediyesi’nin MHP’ye adeta altın tepsi içinde sunulduğunu dile getiren Gündüz,  sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu saatten sonra  ‘vah vah’ diyerek geçmişi sorgulamanın hiç kimseye faydası yok. Ancak yaşananlardan ders çıkarmak zorundayız. Kaldı ki zaman aleyhimize işliyor. Partimizin bayrağının Aliağa’da bir daha inmemek üzere dalgalanması için acilen harekete geçmeliyiz. Partimize seçim kaybettiren nedenleri ortadan kaldırmalıyız. Bütün partililerimizin yeniden gönül rahatlığıyla partisine gelip gitmesinin önünü açmalıyız”

ALİAĞA’DA MUHALEFET YOK  

Aliağa’da ciddi düzeyde bir muhalefet eksikliği yaşandığını sözlerine ekleyen Gündüz, “Aday olmanın en önemli nedenlerinden biri de Aliağa seçmeninin son seçimlerde Partimize verdiği muhalefetlik görevini layıkıyla yerine getirme hedefimdir. Aliağa Belediyesini bakkal dükkânı işletir gibi yönetenlere birilerinin artık ‘dur’ demesi gerekiyor. Kişisel ticari kaygılar gütmeden Aliağa’da neler olup bittiğini yine birilerinin Aliağalılara anlatması gerekiyor. Aliağa’yı Aliağa halkına dikensiz gül bahçesi gibi gösteren, göz boyama işlerle toz pembe bir tablo çizen ve halkımıza adeta hipnoz uygulamaya çalışan bir  zihniyetin ipliğini pazara çıkarmak bizim başlıca görevimiz olmalıdır. Biz,  Aliağa’yı adil ve dürüst belediyecilikle yeniden tanıştırmak için  yola çıktık, bu yolda bizi engellemeye çalışanlar mutlaka olacaktır. Ancak, her olumsuzluğun üstesinden geleceğiz. Partimizi yeniden iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894