• BIST 9718.08
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 27 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Çanakkale 22 °C

Aliağa'da Eğitim Semineri

Aliağa'da Eğitim Semineri
ALİAĞA HABER / Bakırçay Belediyeler Birliği tarafından organize edilen ve geçtiğimiz hafta Bergama Belediyesi tarafından yapılan hizmet içi eğitimin 2. ayağı Aliağa Belediyesi’nin ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde

BAKIRÇAY BELEDİYELER BİRLİĞİ HİZMETİÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİNİN ALİAĞA AYAĞI BAŞLADI  

 

ALİAĞA HABER / Bakırçay Belediyeler Birliği tarafından organize edilen ve geçtiğimiz hafta Bergama Belediyesi tarafından yapılan hizmet içi eğitimin 2. ayağı Aliağa Belediyesi"nin ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi"nde başladı. Dört gün sürecek seminerde  “Belediye Zabıtası”, “İşyeri Açma ve Ruhsatları” konulu eğitimler verilecek.

 

ZABITALAR EĞİTİLDİ

Stratejik  Araştırmalar Vakfı Kurucusu ve Başkanı aynı zamanda Merkez Valisi olan Mustafa Tamer tarafından ilk gün verilen eğitimde; Zabıtaların Görev ve Yetkileri, Atama Şartları, Görevde Yükselme, Fazla Mesai, Tanıtım İşaretleri, Hal Zabıtası, Özel İdare Zabıtası, Mali ve Sosyal Hakları, Sigara Yasağı, Kabahatler Kanunu, Para Cezaları, Fiili Hizmet Zammı, Kılık ve Kıyafeti, Yemek Hakkı, Hak ve Sorumluluk, Gönüllü Zabıta, Zabıtanın Eğitimi, İzin Hakkı, Ödüllendirme- Disiplin Cezaları, Mesleki Nitelikler ve Geçici Görevlendirme konuları işlendi.

 

SERTİFİKALARI BAŞKAN YARDIMCISI EREN VERDİ.

Zabıta personeline hizmet içi eğitim kapsamında gün boyu devam eden seminer sonrası eğitim programına katılan zabıta personeline sertifikaları Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Uğur Eren ile semineri düzenleyen ve anlatan Türkiye"de; kamu yönetimi, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve özel sektöre yönelik olarak çeşitli konularda gerekli bilimsel araştırma ve çalışmaları yapmak için kurulan Stratejik  Araştırmalar Vakfı Kurucusu ve Başkanı Mustafa Tamer tarafından verildi.

 

SEMİNER DÖRT GÜN SÜRECEK

Yine Merkez Valisi ve Stratejik Araştırmalar Vakfı Kurucusu ve Başkanı Mustafa Tamer tarafından verilecek eğitim seminerinin 2.gününde ise, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatları konusunda bilgiler verilecek. Sıhhi İşyerleri, Gayrisıhhi Müesseseler, Umuma Açık Yerler, Tütün Ürünleri ve Tekel, Dernek Lokalleri, Sıkıyönetim Kanunu, İnternet Salonları, Kurma İzni- İşletme Belgesi, Organize Sanayi Bölgeleri, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ustalık Belgesi, Fiyat Tarifeleri, Gıda Güvenliği ve Kalitesi, Tıbbi Atıkların Kontrolü, Radyoaktif Atıkların Kontrolü, Jeotermal, Kapasite Sorunu, Madencilik İzinleri, Balıkçı Barınakları, Kıyı Tesisleri, Kadın Konukevleri, Özel Öğretim Kurumları, Özel Spor Tesisler, Yapı Kullanma İzin Belgeleri, LPG Oto İkmal, Akaryakıt İstasyonları, Doğal Gaz Piyasası, İşyeri Açma İzni Harcı, Tehlikeli Atıklar, İçme Suyu, Hafriyat, Katı Atıkların Kontrolü, Hayvan Pazarları gibi konuları işlenecek. Aliağa"da ki eğitim semineri dört gün boyunca devam edecek.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894