• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 13 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

Aliağa Serkan Acar'ı Konuşuyor

Aliağa Serkan Acar'ı Konuşuyor
ALİAĞA HABER / ALFATİVİ/ Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar'ın “Aday Tanıtım Buluşması” Aliağa'yı ayağa kaldırdı. İlçenin merkezinde bulunan Demokrasi Meydanı'nı dolduran binlerce Aliağalı, Başkan Adayı Serkan Acar'a sevgi

ALİAĞA SERKAN ACAR’I KONUŞUYOR

ALİAĞA HABER / ALFATİVİ/ Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar'ın “Aday Tanıtım Buluşması” Aliağa'yı ayağa kaldırdı. İlçenin merkezinde bulunan Demokrasi Meydanı'nı dolduran binlerce Aliağalı, Başkan Adayı Serkan Acar'a sevgi gösterisinde bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar'ın “Aday Tanıtım Buluşması” Aliağa'yı ayağa kaldırdı. İlçenin merkezinde bulunan Demokrasi Meydanı'nı dolduran binlerce Aliağalı, Başkan Adayı Serkan Acar'a sevgi gösterisinde bulundu.  Daha öncesinde yapılan alan çalışması ile haberi seçim bölgesindeki her eve elden ulaştırılan etkinlik; akşam saat 19.00'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

Ardından Serkan Acar'ı anlatan film gösterime girdi. Acar'ı yakından tanıyanlar, kendisiyle ilgili anılarını Aliağalılarla paylaşarak, katılımcıların Acar hakkında fikir sahibi olmasını sağladılar. Yapılan sinevizyon gösteriminde Serkan Acar'ın annesi, babası, kardeşi, eşi ve oğlu; “insan, aile ferdi” Serkan Acar’ı anlatırken öğretmeninin Acar’a verilmek istenen burs ile ilgili anlattıkları alanı dolduranlara duygusal anlar yaşattı. “Asteğmen Serkan Acar”ın askerlik günlerine ait anılarını paylaşan arkadaşı Milliyetçi Hareket’in özünde yer alan vatan sevgisinin; Serkan Acar'ın gönlündeki yansımalarını meydanı dolduran kalabalığa anlattı.

Daha sonra eşi ile birlikte sahneye çıkan Serkan Acar, “ Ey benim elleri öpülesi analarım, hayatın zorluklarıyla saçlarına ak düşmüş babalarım… 3 kuruş için bıkmadan usanmadan kepenk açıp kapatan esnaf abilerim, sokak aralarında beton üstünde top oynamak zorunda kalan çocuklarım, Ey benim ‘okul bitince ne iş yapacağım?” diye kara kara düşünen genç arkadaşlarım… Teşkilat arkadaşlarım… Canım Aliağalılar” diye başladığı konuşmasında; evlendiği ilk gün kadar heyecanlı, askerliğinin ilk günü kadar şaşkın, çocuklarının ilk doğduğu gün kadar mutlu olduğunu ifade etti.

serkan-acar-tanitim-aliaga.jpg

Düzenlenen tanıtım toplantısına gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Serkan Acar, bugünden itibaren köy köy, mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezerek “Bu tanışmayı arkadaşlığa, dostluğu kardeşliğe, evlatlığa, abiliğe dönüştüreceğim inşallah. Allah Aliağa’nın değişimi için sizleri bizlerden ayırmasın” diye konuşmasını tamamladı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Necat Karataş , Aliağa'da yapılan teşkilat toplantı görüşmelerinin neticesinde ortak kabul ile aday ilan edildiğini söyleyerek “Milliyetçi Hareket’in içinden çıkan adayımız Serkan Acar ile Aliağa Belediyesi geleceğe çok daha emin olarak bakacaktır” dedi. TBMM Grup Başkan Vekili Oktay Vural ise; “Genç dinamik bir aday olan Serkan Acar'ı siz Aliağalılar’ın gönüllerine emanet ediyoruz. Hep birlikte Serkan Acar ile birlikte Aliağa'yı diğer İlçelerdeki adaylarımızla da İzmir'i kazanacağız” diyerek Aliağalılar’dan destek istedi.

Ses ve ışık gösterilerinin yanında atılan havai fişeklerde geceye katılanları coşturdu. Türkiye'nin folklorik yapısını sahneye yansıtan sanatçı ve folklor gösterileri ile tanıtım gecesi sona erdi. Aliağalılar, “İlçe ilk kez böyle bir aday tanıtım toplantısı gördü. Serkan Acar sağlam geliyor, yapılan tanıtım programı çok etkiliydi diyerek MHP Belediye Adayı Serkan Acar'ı alkışladılar. Tanıtım gecesine Aliağa CHP, DSP ve Saadet Partisi’nden Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Bergama MHP Belediye Başkan Adayı Özkan Karadiken, Bergama MHP İlçe Başkanı Seyfettin Hasgül ve Yenikent Belediye Başkanı Fikret Çam'da katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894