• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 10 °C

Aliağa Peynir Üretecek

Aliağa Peynir Üretecek
Aliağa Ticaret Odası tarafından 12 Nisan’da verilen Peynir Yapımı eğitimi, hanımların yoğun ilgisi nedeniyle 17 Haziran Perşembe günü yeniden verilecek. İzmir Tarım İl Müdürlüğü Ev ekonomisti Ayla Yılmaz ve uzmanlar katılımcılara en sağlıklı ve verimli pe

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE PEYNİR YAPIMI EĞİTİMİ YENİDEN VERİLECEK

ALİAĞA TİCARET ODASI"NDAN HANIMLARA EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Aliağa Ticaret Odası tarafından 12 Nisan"da verilen Peynir Yapımı eğitimi, hanımların yoğun ilgisi nedeniyle 17 Haziran Perşembe günü yeniden verilecek. İzmir Tarım İl Müdürlüğü Ev ekonomisti Ayla Yılmaz ve uzmanlar katılımcılara en sağlıklı ve verimli peynir yapımının nasıl olacağını uygulamalı olarak anlatacak. Eğitimde, toplanan günlük taze sütlerden peynir üretilecek.

PEYNİR EĞİTİMİ YOĞUN İLGİ ÜZERİNE İKİNCİ KEZ VERİLECEK
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 12 Nisan"da ilk kez yapılan ve rekor katılımın olduğu Peynir yapımı eğitiminin yoğun istek üzerine ikinci kez düzenleneceğini ifade ederek, “12 Nisan"da Tarım İl ve İlçe Müdürlüğümüz işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz eğitim büyük ilgi gördü. Bu konuda önemli bir eğitim ihtiyacı olduğunu tespit etmiştik. İlk eğitim sonrası Aliağa"da yaşayan hanımlardan eğitimi kaçırdıkları için yeni bir eğitim programı düzenlenmesi yönünde çok istek aldık. Uzmanlarımızın da uygun görmesiyle peynir yapım eğitimini 17 Haziran Perşembe günü saat 10.30"da ikinci kez düzenleyeceğiz” dedi.

TALEP OLDUKÇA EĞİTİMLER SÜRECEK
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, ücretsiz eğitime Aliağa merkez, belde ve köylerinde yaşayan başta ev hanımları olmak üzere konuya ilgi duyan herkesin katılabileceğini belirterek, "Tarım ve hayvancılığa dayalı üretimi desteklemek zorundayız. Doğal ve organik ürünlere olan ihtiyacın arttığı günümüzde verimliliğin arttırılarak hem aile bütçelerine daha fazla gelir sağlanması, hem de geleneksel yöntemler yerine daha bilinçli üretim yapılması için bu tür eğitimlerimize devam edeceğiz. Bu konuda toplumumuzda önemli bir ihtiyaç hissediliyor. Geçtiğimiz hafta da reçel yapımı eğitimine büyük katılım oldu. Bu konularda halkımızdan talep oldukça düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

ÜCRETSİZ EĞİTİM İÇİN ÖN KAYIT
Aliağa Ticaret Odası"nda 17 Haziran Perşembe günü saat 10.30"da başlayacak eğitimin ardından eğitime katılanlara “katılım sertifikaları” düzenlenecek törenle verilecek. Ücretsiz Eğitime katılmak isteyenlerin 6164151 nolu telefona ön kayıt yaptırmaları gerekiyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894