• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Çanakkale 18 °C

Aliağa Petkim'in Hedefi Play Off

Aliağa Petkim'in Hedefi Play Off
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacak Aliağa Petkim'in baş antrenörü Burak Bıyıktay, rakiplerini yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Aliağa Petkim'in hedefi Play Off

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacak Aliağa Petkim'in baş antrenörü Burak Bıyıktay, rakiplerini yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Burak Bıyıktay yaptığı açıklamada, üzerlerinde bir şanssızlık olduğunu, ligin ilk maçında kendi sahalarında karşılaşacakları Hacettepe Üniversitesi maçından galibiyetle ayrılarak kötü gidişe “dur” demek istediklerini kaydetti. Bıyıktay, şöyle konuştu: “Sezon başında yapılan hazırlık maçında Shumpert ve Ahmet'in sakatlanması bizi çok olumsuz etkiledi. Ahmet 1,5 ay oynamadı, Shumpert ise hala oynayamıyor. Orhan Hacıyeva'nın ise milli takımdan hem geç gelmesi, hem de sakat dönmesi bizi ciddi şekilde etkiledi. Fakat her şeye rağmen bizim bundan sonraki hedefimiz geçen seneki başarıyı yakalamak. İlk defa katıldığımız FIBA EuroChallenge kupasında her şeye rağmen gruplara kalmalıydık. Türkiye kupasında da yine aynı sakatlıklardan dolayı şansız maçlar kaybettik. 2 maçı uzatmada, Beşiktaş maçını da son anlarda kaybettik. İyi bir takım olduğumuzu tüm eksiklerimize rağmen Türkiye Kupası maçlarında gösterdiğimizi düşünüyorum. Hacettepe Üniversitesi'ni yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu yapabilecek potansiyelimiz var. Herkes emin olsun ki bu takım yukarı sıraları rahatlıkla zorlayacaktır.”

Aliağa Petkim ile Hacettepe Üniversitesi, 14 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Enka Spor Salonu'nda karşılaşacak.

BEKO LİGİ BAŞLIYOR İLK RAKİBİMİZ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

YER :ENKA GÜN :PAZAR SAAT 16:00

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/

Beko Basketbol Ligi’nde 2012-13 sezonu 13 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Yeni sezonun 16:00’daki açılış maçlarında Antalya Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray Medical Park’ı; TED Ankara Kolejliler de Tofaş’ı ağırlayacak. Antalya temsilcisinin Sarı-Kırmızılıları konuk edeceği mücadele Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. 13 Ekim’de bu iki maçın yanı sıra saat 17:00’de Olin Edirne - Rolay Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve saat 18:00’de Pınar Karşıyaka - Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşmaları oynanacak.

Ligde ilk hafta mücadelesi 14 Ekim Pazar günü yapılacak 3 maçla sürecek. Erdemir, saat 15:00’te başlayacak ve Lig TV 3’ün canlı yayınlayacağı karşılaşmada Fenerbahçe Ülker’i ağırlarken, Aliağa Petkim ile Hacettepe Üniversitesi İzmir’de 16:00’da karşı karşıya gelecekler. Basketbolseverler son şampiyon Beşiktaş’ın Türk Telekom ile kozlarını paylaşacağı 18:00’deki mücadeleyi de Lig TV 3’ten izleyebilecekler. Haftanın kapanış maçında ise Anadolu Efes’in konuğu Banvit olacak. 15 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’de Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı Lig TV 3 naklen yayınlayacak.

Beko Basketbol Ligi’nde ilk haftanın programı şöyle:

13 Ekim Cumartesi
16:00 Antalya BŞB - Galatasaray Medical Park (Antalya Atatürk S.S.) Lig TV 3
16:00 TED Ankara Kolejliler - Tofaş (TOBB S.S.)
17:00 Olin Edirne - Royal Halı Gaziantep BŞB (Mimar Sinan S.S.)
18:00 Pınar Karşıyaka - Mersin BŞB (Karşıyaka S.S.)

14 Ekim Pazar
15:00 Erdemir - Fenerbahçe Ülker (Erdemir S.S.) Lig TV 3
16:00 Aliağa Petkim - Hacettepe Üni. (ENKA S.S.)
18:00 Beşiktaş - Türk Telekom (Akatlar S.S.) Lig TV 3

15 Ekim Pazartesi
20:00 Anadolu Efes - Banvit (Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.) Lig TV 3

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894