• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 26 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Çanakkale 21 °C

Aliağa Kendi Sahasında Berabere kaldı

Aliağa Kendi Sahasında Berabere kaldı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 11.hafta karşılaşmasında Dikili Çandarlıgücünü kendi sahasında konuk eden Aliağa, 9 kişi tamamladığı maçtan 0-0 beraberlik
ALİAĞA FK 0-0 DİKİLİ ÇANDARLIGÜCÜ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 11.hafta karşılaşmasında Dikili Çandarlıgücünü kendi sahasında konuk eden Aliağa, 9 kişi tamamladığı maçtan 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Ligde 10 haftadır liderliğini sürdüren Aliağa, bu sonuçla birlikte zirveyi de Poyracık Bilir Altayspora kaptırdı.
 
Aliağa Şehir Stadında oynanan karşılaşmaya sarı siyahlı ekip; Kıvanç Emre Özkal, Barış Bozal, Berkay Bulut, Oğuzhan Uslu, Emre Aydın, Hüseyin Adıgüzel, Adnan Malat, Necdet Özkan, Oğuzhan Bozkurt, Berkcan Ertene ve Ali Rıza Gündüz 11’i ile başladı. 
 
Taraftar desteği ile maça hızlı başlayan Aliağa, 40.dakikada Necdet Özkan’ın ve 85.dakikada Berkay Bulut’un gördüğü kırmızı kartlar ile maçı 9 kişi tamamladı. Dikili Çandarlıgücü 77.dakikada kazandığı penaltı vuruşunu kaleci Kıvanç Emre Özkal kurtardı. Eksik kalmasına rağmen oyun üstünlüğünü rakibine kaptırmayan Aliağa, özellikle son dakikalarda Adnan Malat ve ikinci yarıda Berkcan Ertene’nin yerine oyuna giren Fatih Gökkaya’nın ayağından bulduğu fırsatları gole çeviremedi.
 
Aldığı beraberlik ile puanını 22’ye yükselten Aliağa, zirvedeki yerini kaybederek 2.sırada yer aldı. Puanını 18’e yükselten Dikili Çandarlıgücü ise 5.sıradaki yerini korudu.
 
ŞENTÜRK: NET POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Müsabakaya çok iyi başladıklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Özellikle ilk 10 dakika önde pres uygulayarak yüzde yüz diyebileceğimiz 4 tane pozisyon kaçırdık. Oyun üstünlüğü elimizdeyken 40.dakikada hakem oyuncumuz Necdet Özkan’a çok gereksiz bir kırmızı kart göstererek takımımız 10 kişi kaldı. Oyuncularımız her zamanki gibi büyük bir mücadele örneği gösterdi. 10 kişi kalmamıza rağmen ataklarımızı sürdürdük. Özellikle ikinci yarıda kontra ataklardan bulduğumuz çok net pozisyonları değerlendiremedik. Oyunun 77.dakikasında hakemin verdiği penaltı kararı sonucu rakip takım penaltıyı gole çeviremedi. Bu da bize ekstra bir motivasyon kazandırdı. Maçın son dakikalarına doğru hakem aleyhimize gereksiz bir kart daha çıkartarak bizi 9 kişi bıraktı. Son dakikalarda elimize geçen net pozisyonları değerlendiremedik. Nihayetinde sahadan 1 puan ile ayrıldık. Her şeye rağmen futbolcularımın sahadaki yürekten oyunları için hepsini kutluyorum. İlerleyen haftalarda kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz” dedi.
 
11.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
İzmir Süper Amatör Ligi A grubunda 11. Hafta sonunda alınan sonuçlar şöyle:
Reo Atiila Spor 0-1 Özçamdibi Spor, Bornova Belediye Spor 1- 3 Poyracık Bilir Altay Spor, Ülkü Spor 0 – 1 Ceyhan Altınyıldız Spor,  Halil Beyli Spor 1-0 İzmir Belediye Spor, Dedebaşı Spor 1-1 Foça Belediye Spor, Aliağa 0-0 Dikili Çandarlıgücü
 
11.hafta müsabakalarının ardından puan tablosunda; Poyracık Bilir Altayspor 23 puanla birinci, 22 puanla Aliağa FK ikinci, 21 puanla Foça Belediye Spor üçüncü, 20 puanla Ceyhan Altınyıldız Spor dördüncü sırada yer aldı. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894