• BIST 9524.59
  • Altın 2491.131
  • Dolar 32.5069
  • Euro 34.7136
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 21 °C
  • Balıkesir 18 °C
  • Çanakkale 18 °C

Aliağa, Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Aliağa, Hazırlık Maçında Berabere Kaldı
Sezona iyi bir başlangıç yapmak için çalışmalarını sürdüren Aliağa Fk, son hazırlık maçında sahasında Gaziemir Gençlik Spor’u konuk etti.

ALİAĞA, HAZIRLIK MAÇINDA BERABERE KALDI

ALİAĞA FK 2 – 2 GAZİEMİR GENÇLİK SPOR

Sezona iyi bir başlangıç yapmak için çalışmalarını sürdüren Aliağa Fk, son hazırlık maçında sahasında Gaziemir Gençlik Spor’u konuk etti.  90 dakikası 2-2’lik eşitlikle biten karşılaşmanın ilk yarısı Ferdi‘nin (dk. 16) ve Cengiz’in (dk. 21) karşılıklı golleri ile sonuçlandı. İkinci yarıda Tayfun’un (dk. 50) ve Maxim’in (dk. 81) attığı karşılıklı goller skoru belirledi.


Aliağa FK :2 - Gaziemir Gençlikspor: 2 paylaşan: egeplay

Aliağa İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya sarı siyahlı takım; Kıvanç, Eren, Ercan, Cengiz, Aykut, Halil, Mert, Ahmetcan, Volkan, Maxi ve Sefa 11’i ile çıktı. Maça her iki takımda kontrollü başladı. İlk yarısı orta saha mücadelesi ile geçen maçta her iki takımda pozisyona girmekte zorlandı. Maçın 16. Dakikasında sarı siyahlı ekibin defans hatasından yararlanarak kaleciyle karşı karşıya kalan Ferdi, attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Konuk ekibin gol sevinci sadece 4 dakika sürdü. 21. Dakikada Ahmetcan’ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşu ceza alanı içerinde karambole neden oldu. Son olarak Cengiz’in ayağına çarpan top filelerle buluştu ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Maçın İkinci yarısına Aliağa Fk, daha istekli başladı. Sarı siyahlı ekip maçın bazı bölümlerinde oyunun kontrolünü rakibine kaptırsa da yaptığı kontra ataklarla gol aradı. Maç içerisinde sürekli gol pozisyonu üretmeye çalışan sarı siyahlı takım, maçın 50. Dakikasında Tayfun’un attığı gole engel olamadı. 2-1 mağlup duruma düşen Aliağa Fk, bu dakikalardan sonra rakibinin üzerine daha fazla gitmeye başladı. Yaptığı yüksek pas yüzdesi ile oyunun kontrolünü eline geçirdi. Maçın 81. Dakikasında sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topa çok iyi yükselen Maxi, yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek maça beraberliği getirdi. Eşitliği sağlayan sarı siyahlı ekip üstünlük sayısını bulmak için rakibinin üzerine yüklense de aradığı galibiyet golünü bulamadı ve maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı. 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894