• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 12 °C

Aliağa FK’da Hedef 3 Puan

Aliağa FK’da Hedef 3 Puan
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Aliağa FK, İzmir Süper Amatör Ligi’nin 3. Haftasında 17 Ekim Cumartesi günü sahasında Halilbeyli Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
ALİAĞA FK, HALİLBEYLİ SPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Aliağa FK, İzmir Süper Amatör Ligi’nin 3. Haftasında 17 Ekim Cumartesi günü sahasında Halilbeyli Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
 
Değirmendere Tesisleri’nde, Teknik Sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde Perşembe günü gerçekleştirilen antrenman saat 17.00’de başladı. Sakat oyuncusu bulunmayan Aliağa FK, idmanda tam kadro çalıştı. Oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas, şut ve kanat organizasyonları ile devam etti. Antrenman teknik ve taktik çalışması ile sona erdi. Kaleciler ise kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan ile takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanda oyuncuların son derece hırslı ve istekli olmaları teknik heyeti sevindirdi. 3 puan ile puan tablosunda 2. sırada yer alan Aliağa FK, yaptığı son idmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 
 
17 Ekim Cumartesi günü Aliağa Şehir Stadında oynanacak zorlu 90 dakika saat 13.00’de başlayacak. 
 
ŞENTÜRK: HER MAÇIMIZA FİNAL HAVASINDA HAZIRLANIYORUZ
Hafta başından bu yana çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, “Geçen hafta yaşadığımız üzücü olaylardan sonra maçlarımız ertelendi fakat biz antrenmanlarımıza hiç ara vermedik. Aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam ettik. Bu hafta sonu oynayacağımız Halilbeyli Spor maçına iyi bir şekilde hazırlandık. Bu maçtan iyi bir futbol sergileyerek 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Hem teknik ekibin hem de futbolcularımızın 3 puana olan inancı tam.  Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Her maçımıza final havasında hazırlanıyoruz. Genç oyuncuları Aliağa FK çatısı altında yetiştirerek profesyonel takımlara kazandırmak istiyoruz. Aliağamızı da hak ettiği profesyonel liglere taşımayı hedefliyoruz. Bu hafta sonu oynayacağımız Hailbeyli Spor maçı ile birlikte zorlu müsabakalar bizi bekliyor. 21 Ekim Çarşamba günü Ülkü Spor, 25 Ekim Pazar günü deplasmanda Dedebaşı Spor, 28 Ekim Çarşamba günü kendi sahamızda Güzeltepe Spor, 31 Ekim Cumartesi günü ise çok zor bir deplasman olan Foça Belediye Spor ile oynayacağız. Bu maçlardan galip geldiğimiz takdirde şampiyonluk yolunda önemli bir mesafe kat etmiş olacağız.” dedi.
 
Aliağa halkından destek beklediklerini de sözlerine ekleyen Şentürk, “Bize her daim destek veren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a, her maçımızda yanımızda olan kulüp başkanımız Murat Atik’e ve bu grubun oluşmasına öncülük eden Mehmet Seyit Özkan’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894