• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 17 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 18 °C

Aliağa FK, Hazırlık Maçında Farklı Kazandı

Aliağa FK, Hazırlık Maçında Farklı Kazandı
Bölgesel Amatör Ligi’nin başlamasına kısa bir süre kala ligin yeni takımı Aliağa FK, hazırlık maçında Alaçatıspor’u konuk etti. Mücadele Aliağa FK’nın 3-0’lık üstünlüğü ile sona ererken goller Ahmetcan (2) ve İlhan’dan geldi.

ALİAĞA FK 3 – 0 ALAÇATISPOR

Bölgesel Amatör Ligi’nin başlamasına kısa bir süre kala ligin yeni takımı Aliağa FK, hazırlık maçında Alaçatıspor’u konuk etti. Mücadele Aliağa FK’nın 3-0’lık üstünlüğü ile sona ererken goller Ahmetcan (2) ve İlhan’dan geldi.


Aliağa FK Hazırlık Maçında Farklı Kazandı paylaşan: egeplay

Aliağa İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya Aliağa; Kalede Kıvanç, savunmada Eren, Aykut, Ercan, İlhan, orta sahada Mert, Hüseyin, Maksim, Ahmetcan, Volkan, forvette ise Sefa onbiri ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısına her iki takımda tempolu başladı. İlk golü bulma çabası ile takımlar orta sahada kıran kırana bir mücadele sergilediler. Dakikalar 37’yi gösterdiğinde sol kanattan ceza alanı içine yapılan ortada top Ahmetcan’ın önünde kaldı. Ahmetcan, sol ayağı ile yaptığı düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

Takımlar ikinci yarıya da aynı kadrolar ile sahaya çıktı. Gol arayışlarını sıklaştıran Aliağa, oyun üstünlüğünü de eline aldı. Orta sahada kurduğu küçük üçgenler ile pas varyasyonlarını arttıran Aliağa, rakibini oyundan düşürdü. Dakikalar 65’i gösterdiğinde Volkan, ceza alanının hemen dışında, kaleyi tam cepheden gören bir noktada rakip oyuncu tarafından faule maruz kaldı. Serbest atışta topun başına geçen Ahmetcan yaklaşık 25 metreden sol ayağı ile yaptığı vuruşla kendisinin ve takımının 2’inci golünü kaydetti. Farkı 2’ye çıkartan Aliağa, oynadığı güzel oyunla tribündeki taraftarının da gönlünü kazandı. Maçın 84’üncü dakikasında sol kanattan arka direğe yapılan ortaya iyi yükselen kaptan İlhan, yaptığı düzgün kafa vuruşu ile farkı 3’e çıkartarak maçın sonucunu belirledi.

“DAHA TEMPOLU OYNAYAN BİR TAKIM OLACAĞIZ”
Maç sonunda gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, tempolu iyi bir futbol ortaya koymaya çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: “Eksiklerimizi görme açısından iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Karşılaştığımız Alaçatıspor BAL ligi’nin 9’uncu grubunda yer alan ciddi bir rakipti. Bu anlamda maç içerisindeki teknik ve taktiksel açıdan eksiklerimizi görmek için önemli bir maçtı. Eksiklerimizi görerek ve düzelterek daha etkili, daha tempolu oynayan bir takım olacağız” / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894