• BIST 9079.97
  • Altın 2325.333
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9323
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 8 °C
  • Çanakkale 10 °C

Aliağa CHP ve ...

Aliağa CHP ve ...
Kazandıktan hemen sonra, köşe kapmaca, kavgalar gürültüler. Kendisine oy vermeyen işçilerin işine son verildi. Kendi çevresini alıp, himayecilik, siyasi kayırmacılık, partizancılık yaptılar.

ALİAĞA CHP VE SOSYAL MARKET

 

Toplum olarak kandırılmaya o kadar müsaitiz ki söylenen  her söze her vaatlere kanarız. Hatta bizi kandıranlarla el ele kol kola diğer insanları da bu yalanlara inanmaları için çaba harcarız. Kendimiz yanlışa düştüğümüz gibi başkalarını da yanlışlarımıza alet ederiz. İradelerimiz çarpıtılır, yalan ve sahte umutlarla doldurulur. Ne yapacağımızı şaşırırız. İngilizlerin, “Bir kere kandırırsan ayıp etmiş olursun. İkinci kez kandırırsan o zaman ben ayıp etmiş olurum.” sözünde halk olarak ne kadar ayıp ettiğimizi anlamış oluyoruz.

   Belediye yerel yönetim seçimleri üzerinden altı ay geçti. Sorunları çözme iddiasında bulunan CHP Aliağa"da seçimleri kazandı. Aliağa"da Sosyal Belediyecilik yapacağız, halkla beraber yöneteceğiz, Aliağa"da sosyal Demokrasiyi geliştireceğiz, herkese eşit mesafede yaklaşacağız, buna benzer birçok sözler verildi.

Kazandıktan hemen sonra, köşe kapmaca, kavgalar gürültüler. Kendisine oy vermeyen işçilerin işine son verildi. Kendi çevresini alıp,  himayecilik,  siyasi kayırmacılık, partizancılık yaptılar. Belediye şirketinde ucuz işgücü olarak çalışanlar hala maaşlarını düzenli alamıyorlar. Sosyal belediyecilik, herkese eşit mesafede yaklaşım böyle mi olur.

   Birkaç hafta  Aliağa Belediyesi Sosyal Market Dayanışma Projesinden bahsediliyor. Yerel basında defalarca temcit pilavı gibi ısıtılıp halka servis ediyorlar. “olandan alıp, olmayana köprü olacak.”projesi. zenginin kullanmış , eskimiş elbiseleri, malzemeleri tekrar tamir edip kullanılır hale getireceğiz. İhtiyaç sahiplerine rencide edilmeden verilecekmiş.

   Yahu insaf zenginin eskisini yoksula giydirip bu halkın sorunlarını çözeceğinizi mi sanıyorsunuz? Utanmadan buna Dayanışma Partisi diyorsunuz. Bu halkı böyle uyduruk, aşağılayıcı şeylerle kandıramazsınız. Vicdanlı olun.

   Medya ve Basının cilalayıp parlattığı İstanbul Milletvekili sözde dürüst Kemal Kılıçdaroğlu uydurduk projeye olumlu bakması onun ne kadar dürüst olduğunu göstermiştir.

   Başta Belediye Başkanı Ö.Turgut Oğuz,  Danışmanlar ordusu, resmi gayri resmi  yardımcıları, çok saygıdeğer meclis üyeleri, ya bu işi doğru dürüst yapın ya da istifa edin . Bu halk sizi beş yıl çekemez. Samimi ve dürüst olun.

   Değerli halkımız, gelecekte tekrar kandırılıp ayıp etmeme dileğiyle…

 

BARIŞ ve DEMOKRASİ PARTİSİ

İLÇE BAŞKANI

NİHAT ULUÇ

[email protected]

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894