• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

Aliağa Adayını Buldu

Aliağa Adayını Buldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın önümüzdeki yerel seçimde Aliağa Belediye Başkanlığına aday adayı olabileceğine yönelik ifadeler kullanması Aliağa’da büyük sevinç yarattı.

ÖZCAN DURMAZ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın önümüzdeki yerel seçimde Aliağa Belediye Başkanlığına aday adayı olabileceğine yönelik ifadeler kullanması Aliağa’da büyük sevinç yarattı.

NEDEN OLMASIN!
Aliağa halkından Belediye Başkanlığına mutlaka aday olması yönünde ısrar gördüğü bilinen Özcan Durmaz, aday adaylığı konusunda ilk sinyalini verdi. Bergama merkezli yayın yapan Bakırçay Gazetesi’ne konuşan Durmaz, “Neden olmasın” deyince olanlar oldu ve MHP’li mevcut Belediye yönetimi de şimdiden telaşa kapıldı.

SEÇİLMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR
Aliağa Belediye Başkanlığı için Özcan Durmaz’ın isminin bile geçmesi yetti. Bakırçay Gazetesi’ne verdiği röportajda adaylık için kapıyı açık bırakan Özcan Durmaz’ın bu ifadeleri Aliağa kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Adaylık fikri birçok STK tarafından da kabul gören Özcan Durmaz’ın aday adaylığı bir kenara Aliağa Belediye Başkanı olmasına bile şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.
 
GENEL MERKEZDEN TEKLİF GELMEDEN PARTİMDEN DOSYAMI ALIR GEREKLİ MÜRACAATIMI YAPARIM
Bakırçay Gazetesi’nin haberine göre;  Aliağa halkını umutlandıran ifadeler kullanan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, şöyle dedi: “Henüz vermiş olduğum bir karar yok. Ama süreç başlarsa partimizin bu süreçte o günkü şartlarda Aliağa’da bana ihtiyaç olduğunu ve benim de Aliağa için bir ihtiyaç olduğumu düşünürsem. Etrafımda yaptığım görüşmelerde aday adaylığım söz konusu olursa dosyamı alırım. Ben bir ilçe başkanıyım. Aliağa’nın gerçekten bana ihtiyaç olduğunu düşünürsem hiç genel merkezden teklif gelmeden partimden dosyamı alır gerekli müracaatımı yaparım. Yine de söylüyorum şu an her şey erken zamanı gelince neden olmasın.”

BAŞARI ÖYKÜSÜ
Uzun yıllardır Aliağa’da yaptığı yatırımlarla, yani iş adamı kimliğiyle de dikkat çeken Bergamalı iş adamı Özcan Durmaz son dönemde CHP Aliağa ilçe Örgütünde de hızla yükseldi. Son ilçe kongresinde karşısına rakip çıkmazken büyük bir kabul ile ilçe başkanı olan Özcan Durmaz, gerek Aliağa ilçe merkezinde gerekse Şakran ve Helvacı başta olmak üzere kırsal mahallelerde en çok tanınan siyasetçiler arasında en üst sıralarda yer alıyor. Özcan Durmaz’ın CHP’den Aliağa Belediye Başkan Adayı olması durumunda Aliağa genelinde CHP’nin ve Aziz Kocaoğlu’nun aldığı oy oranını yakalayacağı siyasi kulislerde konuşuluyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894