• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 28 °C
  • Manisa 30 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 17 °C

2016 Yılı Huzur Ve Barış Yılı Olsun

2016 Yılı Huzur Ve Barış Yılı Olsun
Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ilçe merkezinde kurulan Salı Pazarı’nı sabahın erken saatlerinde ziyaret etti
BAŞKAN TOSUN: 2016 YILI HUZUR VE BARIŞ YILI OLSUN
Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ilçe merkezinde kurulan  Salı Pazarı’nı sabahın erken saatlerinde ziyaret etti. Ziyaretinde pazarcı esnafı ile vatandaşlarla bol bol sohbet eden Başkan Tosun, esnaf ve vatandaşların yeni yılını kutladı. 
 
2015 yılının kurulan son Salı Pazarı'nda tezgâhlarında sebze ve meyve satışı yapan pazarcı esnafını ziyaret eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, pazarcı esnafına "hayırlı işler ve bol kazanç" temennisinde, vatandaşlara da "sağlık, esenlik ve mutluluk" dileğinde bulunarak 2016 yılının ülkemize ve dünyaya barış ve huzur getirmesini diledi.  
 
“ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZLA OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ”
Pazaryerine gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mustafa Tosun, göreve geldikleri ilk günden itibaren bütün hizmetlerini şeffaf, katılımcı belediyecilik anlayışıyla sürdürmeye devam ettikleri ifada ederek şunları söyledi:
 
“Şu ana kadar yaptığımız hizmetlerimizde hep esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak yatırımlarımızı katılımcı demokrasi anlayışıyla gerçekleştirdik. Önümüzdeki döneme dair yaptığımız planlama ve yatırımlarda da bu düşüncenin ışığında hareket ediyoruz. Bizler, daha modern ve yaşanabilir bir Dikili yaratmak için katılımcı, şeffaf, üreten sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızdan ödün vermeden çalışarak kentimize hep birlikte katkı sunmaya devam edeceğiz. 2015 yılı Dikili ilçesi için yatırımların hız kesmeden devam ettiği bir yıl oldu. 2016 yılında da hizmet seferberliğimiz artarak devam edecektir. Bu hizmetlerimizi de esnafımızla, hemşerilerimizle, omuz omuza gerçekleştireceğimize gönülden inanıyoruz. 2016 yılının ülkemize ve dünyaya barış ve huzur getirmesini; 2016 yılında bütün esnafımızın hayırlı işlerinin ve bol kazançlarının olmasını; hemşerimizin de sağlık, esenlik ve mutluluk dolu günler yaşamasını diliyorum” / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894